hope2 parašė:
O tai kokiu budu suplanuotas skatinimas jei sakot vaistais negalima? Jei ten su tuo sweepu tai as gal pabandyciau sweepa.🤷
Nežinau, jos neparašė, vaistais negalimas ir išrašė. Pasidomesiu kas tas sweepa
hope2 parašė:
O tai kokiu budu suplanuotas skatinimas jei sakot vaistais negalima? Jei ten su tuo sweepu tai as gal pabandyciau sweepa.🤷
Nežinau, jos neparašė, vaistais negalimas ir išrašė. Pasidomesiu kas tas sweepa
Ežiukėė parašė:
Aš jūsų vietoj ieškočiau auklės ar kažko, kas vis tiek pabūtų su vaiku ir tempčiausi vyrą kartu 😅 draugė gal kokia galėtų pažiūrėt, juk ne mėnesiui reikia 😊…
Draugai dirbantys, tai nesinori ju apkrauti. Tuo labiau, kad nezinia kada gimdymas prasidetu 🙂o del aukles, kai neturime, tai patikima zmogu surasti ir, kad dar vaikas primtu, sudetinga.. sitoj situacijoj galvoju ne tik apie save, bet ir apie vaika (naujo seimos nario atejimas ir dukrai yra labai didelis pokytis, ir plius dar issiskyrimas, kai tevai isvyke i ligonine) 🙂tai bandau surasti budu, kaip nuraminti save 🙂
Saulė7 parašė:
Aš irgi nerimauju,jeigu prasidėtų gimdymas ankščiau nei suplanuota ir dar naktį, tektų vienai važiuoti,nes mažoji namie yra. Būtų gerai, kad vyktų dieną, kai vaikas…
Tikrai, vyru pagalba yra aukso vertes💯tikiuos, kad pas jus bus viskas taip, kaip jus suplanavote🙂
_ievute_ parašė:
Mūsų gimimo istorija:Ketvirtadienį atvykome guldymui į KUL. Padarė reikiamus tyrimus ir echoskopija. Mergytė sėdėjo. Planas nesikeičia. Penktadienį ryte planinis C…
Wow, jusu gimdymo istorija tikrai isskirtine 🙂sveikinimai!!! Bukit sveikos!
Koela parašė:
Sveikinimai pagimdziusioms! Na ka, gime ir mano sunkiasvoris 😂 taip laukiau ir va vakar islindo, 38+5.
Sveikinimai!!!
Doville89 parašė:
Aš "mantrą" kartoju sau kiekvieną dieną: Gimdau sklandžiai, lengvai, natūraliai, ligoninėj (man svarbus faktas :D), be baimės, be panikos ir sąmoningai. Kažkaip žin…
Aciu! Labai gera mantra :)) bandysiu ir as save taip raminti 🧘♀️o jus esate viena gimdziusi? Ar tik si planuojate viena gimdyti? 🙂
hope2 parašė:
Mum panasiai su pirmagimio palikimu. Giminiu yra bet santykiai nekokie. Realiai jo vieno su niekuo nesam palike ilgiau nei pusvalandziui. As irgi norėčiau kad vyras…
Ir pas jus situacija sudetinga🫣kaip bebutu linkiu primti savo baimes ir, kad tikrai visas gimdymas butu lengvas ir greitas 💛
agnee.r parašė:
Jei kas galvojat apie kauno klinikas, dabar kaip tik guliu skyriuje, pasirupinkit kazkokiom priemonem nuo uodu... ziauru kas darosi, kiekviena diena atsikeliu sukan…
O gerai, kad pasakėt, tai ka cia nestis i rozete buna nuo uodu kazkokie skysciai statosi, arba nuo uodu zvake gal reik atsinešti 🤣 is tikro tai nejuokinga. O kaip situacija su wc? Nera palubese tūkstančių voru?
MammaMiaa parašė:
Draugai dirbantys, tai nesinori ju apkrauti. Tuo labiau, kad nezinia kada gimdymas prasidetu 🙂o del aukles, kai neturime, tai patikima zmogu surasti ir, kad dar vai…
Nesu gimdžiusi viena... ir šį planuojame kartu. Suprantu jūsų nerimą pabandykit susikoncentruoti į tai, kad jūsų vaikutis tuoj išvys pasaulį (tuo metu kai viskas prasidės), kad tuoj susitiksite ir turit vienas kitam padėti
MammaMiaa parašė:
O mane siandien pradejo imti nerimas del gimdymo🫣visad buvau rami, taciau siandien vakare isvien sukasi mintys ,,kaip man cia seksis vienai gimdykloje"🙄
Man irgi teks vienai gimdyt, labai bijau, o dukros nėra su kuo palikti, nieko išvis neprisileidžia.
Masha parašė:
O gerai, kad pasakėt, tai ka cia nestis i rozete buna nuo uodu kazkokie skysciai statosi, arba nuo uodu zvake gal reik atsinešti 🤣 is tikro tai nejuokinga. O kaip s…
Neturiu labai daug patirties su ligoninemis ir ju tvarka, bet guliu salia palatu su leliukais jau, tai tikrai ten ir dusai ir wc tvarkingi. Nebuna eiliu, svaru 🙌🏻😅
Nebent yra dar koks korpusas palatu ir as visai kitoj pusej randuosi😂