spogee parašė:
Kaip jums tie vyrai duoda 😂😂 mano net į kalbas nesileidžia
Nesijauskit vienisa😀pas mus tokia pati situacija😀bet as del to visai nepergyvenu, nu bliamba tikrai ne pati seksualiausia jauciuos😀
spogee parašė:
Nesijauskit vienisa😀pas mus tokia pati situacija😀bet as del to visai nepergyvenu, nu bliamba tikrai ne pati seksualiausia jauciuos😀
monsatt parašė:
Na pagaliau supratau, kuo skiriasi sąrėmiai nuo tų maudimų, kur kelias valandas ištisai tęsiasi. Dabar kelis kartus pasikartojo, kad aiškiai susitraukia ir atsipala…
Laukiam laukiam leliuko
spogee parašė:
Nu ka antrą nakties iš skausmo net atsikėliau....bet kol nuėjau iki WC grįžau į lovą ir praėjo viskas. Atsikėliau nuo 5 nugara lūžta, vaikas duodas kaip pasiutęs. N…
Parašykit ką nuspręs
MammaMiaa parašė:
Mano vyras tai sutiktų, bet kad pačiai vis ką nors skauda 🤦♀️ tai ne tas galvoj.
Bet sakiau reikės paskutinį syk dar prisiviliot jį
Kurios jau turit mazylius ir pacios maitinat,kas kiek laiko valgo jusu mazyliai? Mano tai papinis kas pusantros val.valgo🫣 jau pradedu galvoti,kad mano tas pienas jam nemaistingas,net nezinau...
Teko sestadieni palikti sesei keliom val. Mazyli,nusitraukus pienuko buvau 90 ml.sese padave isvalge 60 ml.ir ismiegojo virs 4 val.o is papo kaip traukia pasnaudzia ir vel valgo.
Ketvirtadieni mum menuo laiko.
spogee parašė:
Likimo draugė 🙌😂😂😂 nors didžiąją dalį 🤰 ir pati nenorėjau, bet dabar neatsisakyčiau 🤭🤭🤭 tik vyrui blokas kažkoks, tiek su pirmu, tiek dabar. Sakau po to gali greit nesitikėti 🥴😃😃
spogee parašė:
Jei aš norėčiau, tai maniškis turbūt ir kiaurą parą nenuliptų 🤣🤣🤣 nors pas mane noro pabaigoj visai nėra, bet jau vakar galvoju, kad reikia 😂
Tetes pukelis parašė:
Kurios jau turit mazylius ir pacios maitinat,kas kiek laiko valgo jusu mazyliai? Mano tai papinis kas pusantros val.valgo🫣 jau pradedu galvoti,kad mano tas pienas j…
Ivairiai ,buna lb daznai nori, zyzia,buna kas2-3h psmiega tsda vel valgo. Kartais ir 4h uztenka.bet duodu kiek prašo.
Su vyrais tai maniskis kai sužinojo, jog nescia ,smegenys uzsiblokavo ir viskas
jokio myliuko,bet ir man ne iki to buvo ,su skausmais,su baimė.
emma12 parašė:
O kas nori namų darbus daryt , kiekviena diena su berniukais kariauju dėl namų darbų.
Mano sūnus nuo pirmos klasės gan atsakingas buvo, visus namų darbus pasidarydavo prailgintoj grupėj arba namų darbų klube. Jei ko nespėdavo, pats namie pabaigdavo. Būdavo, kad jau guli lovoje, beveik užmigo, paskui pašoka iš lovos, oi, anglų dar nepadariau 🙈 bet... Paskutiniu metu taip pat pradėjo simuliuoti, viską daryti greitosiomis, bet kaip... Pavargo turbūt į mokslo metų pabaigą 🙄
Tetes pukelis parašė:
Mum siandien 3 sav. Po kol kas neturim diegliuku,maitinu pati ☺️ kazkoks nezmoniskas noras valgyti bananus🤣kaip as juos valgau🤣
O taip, mano pusę dienos raciono irgi bananai sudaro 🤣 vyras nespėja pirkti. Jau neša ne po vieną kekę, bet po 2-3 iškart 🙈
Buvom pas gydytoją, tik patikrino, kad vandenų dar užtenka, davė judesių stebėjimo lapą ir jei neprasidės, ateiti trečiadienį. Jei tik kas, nelaukti ir važiuoti į priėmimą. Klausiau, jei iki trečiadienio neprasidės, ar jau skatins, ar lauks penktadienio, tai sako reikia tikėtis, kad prasidės 🙂
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai