Gretuk parašė:
Na ka ir as po stacionaro 💃🏼 Neranda prie ko prikibti, vandenu norma, placenta nesusenus, tonusai kaip is vadovelio, atsiverimas 2cm 😊 toks fainas daktaras papuole,…
O kiek savaičių plius jau?
Gretuk parašė:
Na ka ir as po stacionaro 💃🏼 Neranda prie ko prikibti, vandenu norma, placenta nesusenus, tonusai kaip is vadovelio, atsiverimas 2cm 😊 toks fainas daktaras papuole,…
O kiek savaičių plius jau?
Tetes pukelis parašė:
Kurios jau turit mazylius ir pacios maitinat,kas kiek laiko valgo jusu mazyliai? Mano tai papinis kas pusantros val.valgo🫣 jau pradedu galvoti,kad mano tas pienas j…
Aš stengiuos kas 2 val. duoti, bet gaunasi ir ilgesni tarpai, nes dar pykstamės su papuliais🙈
Gretuk parašė:
Kaip fainai 😃iskart koks geras nuteikimas☺️
Magneja parašė:
Aš stengiuos kas 2 val. duoti, bet gaunasi ir ilgesni tarpai, nes dar pykstamės su papuliais🙈
Mano tai uzmiega su papu burnoj😁po valanda laiko prakaba,aisku man laime,islgostau as ji isbuciuoju,o namu ruosa isvis paskutinioj vietoj🙉
viiva parašė:
Manoji kažkiek riečiasi, paverkia, bet dar toli gražu iki rimtų diegliukų, nes paprastai per kelias min galima nuraminti... Stengiuosi pieno produktų nevalgyti, nes…
O manoji nurimsta dažniausiai kai pakakoja, tai manau tikrai pilvuka pučia😩
Gretuk parašė:
Siandien jau 40+5, o ridentis tureciau 41+1 pirmagime gimdziau 41+2
Tai laikau 🤞kad taip ir butu, kad sitas daktariukas jums pakliutu🤩
O as jauciuos jau toks banginis🐳🥹realiai galeciau tik miegoti ir valgyti🫣bet naktys uch, tinimai uch, skausmeliai uch ir tie patys rubai jau irgi uch, kaip nervuoja 🥲😅😅😅
bagyrutja parašė:
Jei aš norėčiau, tai maniškis turbūt ir kiaurą parą nenuliptų 🤣🤣🤣 nors pas mane noro pabaigoj visai nėra, bet jau vakar galvoju, kad reikia 😂
Pas mane irgi noro neperdaugiausiai bet irgi sakau davai darom kol galim nes paskui ilgai neteks. Tai kažkaip prisitaikau labiau prie jo, nes jam jei keletas dienu praeina tai paskui irzlus pasidaro ir santykiai kencia🫣
Nu mes irgi po apziuros. Tik atėjus daktare iškart pamate kad pilvas nusileides. Paziurejo kakleli tai sake jau pirsto galiukas telpa. Nu aš taip ir maniau nes saremiai vis dažniau uzeidavo. Tai rytoj 10h jau guldo i ligonine o cezari sake darys trečiadienį arba ketvirtadienį priklausomai nuo to ar man naturaliai gimdymas nepajudes. Bet kokiu atveju jau susitikimas arti🥰
As taip pat po apziuros, viskas gerai, kaklelis jau 3-4 cm atsiveres, tai leido dar pora dienu laukti naturalios pradzios. Jeigu niekas neprasides, treciadienio antroje puseje arba ketvirtadieni jau turiu atvaziuoti vel pasirodyti. Na tai laukiu toliau bet tas maudimas, pilvo apacios, nugaros ir viso kito skausmai pora savaiciu jau vargina, taip pat jauciuosi kaip nejudrus banginis 😁