Elegancija parašė:
Sveikinimai!![]()
Vgn yra mokamų palatų laisvų , gydytojai geri akušerės taip pat, aš patenkinta VGN, visi labai malonūs
Elegancija parašė:
Sveikinimai!![]()
Vgn yra mokamų palatų laisvų , gydytojai geri akušerės taip pat, aš patenkinta VGN, visi labai malonūs
Į pasaulį atkeliavo mūsų bernužėlis 🧸🩵
🗓️05.15 (39+3) 📏 54 cm ⚖️ 2760g.
Planinis CP
Praėjus keletai dienų, norisi sakyti, kad viskas praėjo sklandžiai ☺️ Pirmas dvi dienas atrodė, kad max skauda ir max morališkai sudėtinga negalėti pačiai pasirūpinti vaiku 🫣 Esu iki dangaus dėkinga savo vyrui, kuris puikiai mumis pasirūpino 😍 įsimylėjau iš naujo 🥰😀
Noriu paklausti tų, kam buvo atlikta CPO - ar grįžusios namo pjūvio vietą kažkuo tepate/purškiate, kad geriau gytų?
Kim. parašė:
Netepiau niekuo,jei viskas gerai tai gija ir taip. Pleistra nuima po dvieju paru ir paskui jau nereikia nei klijuotis nei kazkuo teplioti
Hausa parašė:
As taip pat po apziuros, viskas gerai, kaklelis jau 3-4 cm atsiveres, tai leido dar pora dienu laukti naturalios pradzios. Jeigu niekas neprasides, treciadienio ant…
Na tikekimes greitai jau🙏gana nemazai atsivėrę jau
Oncee parašė:
Šiandien jau supuoju mažylį 12:25 val, 4120g. , 56cm.
Į Santaras atvykau 8val 40+3d dėl kraujingų išskyrų, pakeliui prasidėjo sąrėmiai k…
Sveikinimai 🥳 oho dar vienas prie didesnių 👍 lengvo atsigavimo 🌸
Kim. parašė:
Nieko netepiau ,sake praustis po dusu tiesiog vandeniu ir viskas, pleistro klijuoti nereikia, man greitai uzgijo ,dar matosi randas bet nedaug ir lb zemai jau .
Su pilvo putimu, tai mes irgi turime sia problemyte, sukasi,raitosi,kol issibezda arba pakakoja, tada nurimsta . Taip gaila mažiukes duodu lasiukus nuo pilvo pūtimo.
Ežiukėė parašė:
O pas mus kažkaip nebuvo bėdų dėl lovos reikalų. Iš pradžių tik jis juokais klausė ar nepakenks, tai nuraminau, kad viskas ok. Tik mum poza vienintelė liko, tas man…
Nu vat as sian gal dar leisiuos paskutine dieną gal netyčia ka suskatins😅 o kaip jus? Kada ryt Cezaris paskirtas?
Kim. parašė:
Gal pasidalintumėte kurioje ligonineje ir koks gydytojas atliko jums CP?
Ir trumpai papasakotume kaip kas būna po operacijos? Kada jums leliuka paduoda? Kada i palata atveza jau pas leliuka? Ir pan. Buciau labai dekinga❣️
Kim. parašė:
Sveikinimai 🥳 vaikelis toks ilgas ir lieknas kaip idomiai😊džiugu del gero vyro ir graziu jausmu🥰 as po pirmo cp niekuo netepiau.
Elegancija parašė:
Sveikinimai!![]()
O kodėl VGN nenorite gimdyt?