LivetaN parašė:
Toks jausmas, kad likau viena nepagimdžiusi. 😅
Dar ne 😅
LivetaN parašė:
Dar ne 😅
Ežiukėė parašė:
Bandžiau silikoninius, bet nenoriai ima tada. Galvojau apie sidabrinius tuos, bet kad man žiauriausia dalis kai žindo, o buvo net nesužaloti jie dar tada
Sidabrines kepurėles tik gydymui. Dar multimam kompresiukus bandyt, kad pagydyt. Bet čia jei norit žindyti pati. Nesmerkite savęs jei ir maitinsite mišinuku, prastesnė mama nebūsite. 💕
LivetaN parašė:
Jūs dar tikrai ne viena, man jau 41+2, bet vis dar nulis veiksmo 😁
Man ligoninėje labai spenelius skaudedavo ,bet sukandus dantis duodavau vis jai . Tempiau multi mam balzamu ir dedavau kompresiukus mukti mam,oro vanoles dariau ir kazkaip praejo . Dabar mums virs mėnesio tai dar kai pradeda valgyti ,tai speneli skauda nes labai apzioja ir stipriai traukia ,atrodo visa krutine traukia, bet pakenčiamai. Ta laikotarpi reikia isgyventi. Dabar steni daug nes pilvuka skauda kol issibezda ,ima krutine meta ,nervuojasi ,zodziu buna visko
Ežiukėė parašė:
Kad skausmas nepakeliamas kažkoks. Per visą kūną nueina. Nemoku net paaiškint.. seselė atėjus duoda jai, tik vos pradeda žyst, belekaip raitausi, ašaros upeliu bėha…
Man tas pats buvo ligoninei , skausmas toks kad atrodo kas papus pjauna. Ko tik nedariau , niekas nepadėjo , neįsivaizduoju kaip kitos mamos per toki skausma gali maitinti , net nzn man toks skausmas kad tik pradėjus maitint pradėdavau lovoj raitytis . Nebesikankinau ir daviau mišinio. Ir db maitinu mišiniu.
Ežiukėė parašė:
Mum atvirkščiai 😂 sakė kai šilta, tai tik miegot norisi jai, tai jei nesikelia, bšk išrengiam arba pampį keičiam, tada išsibudina. Man nuo skausmo užpakalin leidži…
Man labai labai padejo sitie kompresiukai, as isvien laikydavau juos uzdetus tarp maitinimu. Tikrai rekomenduoju

Cinamo parašė:
Man labai labai padejo sitie kompresiukai, as isvien laikydavau juos uzdetus tarp maitinimu. Tikrai rekomenduoju
Dejaus ir as situos,labai geri,bet ju nemazai reikia ir kaina nemaza. Tai nusipirkau sidabrines kepureles,aisku nepigus bet padejo iskart,pasitepiau dar lanolino tepaliuku ir super padejo. 🤗
Kaip suprantu visas dėl maitinimo mamos pienu. Nes man tai buvo pats žiauriausias dalykas 🙈 pamenu sakiau, kad geriau jau 10 kart gimdyčiau, negu žindyčiau 🙈
Labai sunki pradžia buvo. Bet labai norėjau pati maitint.
Neaišku kaip su šiuo vaiku bus, bet nusiteikus, kad irgi bus lb sunku
Visoms tik kantrybės ir ramybės palinkėsiu
Svarbiausia vaikas sotus ir mama rami, o jau mp ar pm bus maitinamas, nėra jokio skirtumo
LivetaN parašė:
Jus ne viena dar 😁 as taip pat jauciuosi jau is paskutiniuju...rytoj turiu siuntima i gimdymo namus - paziures, gal reikalai pajudeje. Pirmadieni kaklelis buvo 3-4 cm atsiveres, po truputi kamstis salinasi, ir viska maudzia istisai, bet nieko daugiau nevyksta.
Hausa parašė:
Jus ne viena dar 😁 as taip pat jauciuosi jau is paskutiniuju...rytoj turiu siuntima i gimdymo namus - paziures, gal reikalai pajudeje. Pirmadieni kaklelis buvo 3-4 …
Aš taip pat rytoj į gimdymo namus, tik vyksiu be siuntimo, sakysiu kad labai skauda ir pilvas deformuojasi, vistiek apžiūrės.. nes siuntimą gaučiau tik po pietų, o dar mergaitė namuose :/ paskutinį kartą apžiūroje buvau balandžio 29d, tada buvo 36 sav +5d tai gydutoja kad ir kaip norėjo tikrinti kaklelį netikrino, nes bijojo kad galiu per tas dvi dienas pagimdyti ir būtų vaikas neišnešiotukas.. tai nieko apie kaklelį nežinau, kamštis turbūt vietoj, niekas nevyksta.. lygiai tas pats kas su pirma mergaite buvo..
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai