Lolita333 parašė:
Kol nepavyksta būti prijungtai į uždarą grupę, klausiu čia: ar naudojate omega papildus. Man ginekologė sakė vartoti Mumomega (Equazen), du mėnesius vartojau, bet p…
Sveiki. O kaip galima į tą grupę uždarą prisijungti?
Lolita333 parašė:
Kol nepavyksta būti prijungtai į uždarą grupę, klausiu čia: ar naudojate omega papildus. Man ginekologė sakė vartoti Mumomega (Equazen), du mėnesius vartojau, bet p…
BonBonBon parašė:
Ir mane domina
Akvilėėė parašė:
Ir mane domina![]()
Kiek suprantu reikia pademonstruoti aktyvumą kitose grupėse ir tada šansas yra (;
Bet greičiau bus susikurti dar vieną uždarą ir ten kurti bendruomenę su norinčiomis 🩷
Elyz parašė:
Kiek suprantu reikia pademonstruoti aktyvumą kitose grupėse ir tada šansas yra (;
Aš irgi taip pat manau, nes papulti į grupe sudetinga
KornelijaAb parašė:
Aš irgi taip pat manau, nes papulti į grupe sudetinga
Bet laukiantis pirmą kartą, ir pirmą kartą prisijungus prie TD, natūralu, kad kitose grupėse dar neturima tiek klausimų ar patirčių, kuriomis galima pasidalinti.
Tai jeigu kas skaito, galintis priimti į grupę, prašau priimti mane ir kitas nėštukes :). Emocijų, iššūkių ir nežinomųjų šiame etape daug, o dar į grupę nepriima 🤷♀️
Labas mamytes🥰
Jungiuosi ir as prie gruodinuku grupes! Is tiesu labai delsiau, vis laukiau kas cia bus...🤣 nestumas labai labai netiketas ir nelauktas, vis gi 3cias vaikelis 🥹
Antro vaikiuko laukeme virs 5 metu ir teko eiti pagalbos pas gydytojus.. o va 3 gavom dovanu bonusiuka🤣
Maciau rasete del vitaminu, daug rekomendaciju girdejau apie viridian 🙂
Elyz parašė:
Ta prasme kitose?🤨
rokse parašė:
Sveikos mamytes man iškilo toks klausimas,o kai einate pas ginekologe ar akušere kuri jus prižiuri kaip sakant visa neštuma žiures. Ar jus tikrino ant kedes nors k…
Ziurejo tik pirma karta einant tikrinti nestumo 🙂
Su antru vaikiuku ir daznai ten nelindo- daugiau i gala tik. O kai menesi gulejom iki gimdymo tai gavau ujuj kiek uz visa nestumo laikotarpi matyt🤭
ragazza. parašė:
Ta prasme kitose?🤨
Bet kur TD parodyti aktyvumą, o ne pasyvų stebėjimą. Na, bent tokia sąlyga buvo išsakyta kažkada, nežinau ar tebegalioja 🤷🏼♀️
Elyz parašė:
Bet kur TD parodyti aktyvumą, o ne pasyvų stebėjimą. Na, bent tokia sąlyga buvo išsakyta kažkada, nežinau ar tebegalioja 🤷🏼♀️
Na supratau, keistoka. Neaktyvias nares visad galima pasalinti🥺
Gaila, dazniausiai tokie forumai buna tikrai labai vertingi🥰 su mazylio mamytemis dar dabar bendraujame ms grupeje, susitinkame ir net 12 mamu vaziavome i Turkija😍😍
Gaila, jog i dabartine grupe sunku patekti 😔 na o mano aktyvumas tai tik cia- kas man ir aktualu labiausiai siuo metu🤣