emma12 parašė:
Biški atsibeldžiau į jūsų foruma, noriu tik nuramint , man placenta buvo žemai , 30 savaitė jau sakė kad placenta kilometras nuo kaklelio , aišku tik taip išsireiš…
Kazi kada realiai pakilo,jei 30 aukstai buvo. O kraujavimas buvo?
emma12 parašė:
Biški atsibeldžiau į jūsų foruma, noriu tik nuramint , man placenta buvo žemai , 30 savaitė jau sakė kad placenta kilometras nuo kaklelio , aišku tik taip išsireiš…
JLoook parašė:
Kraujavimas man buvo gausus bet dėl hematomos 13 sav . O placenta kilo kaskart po biški. 25 sav buvo jau aukščiau.
emma12 parašė:
Kraujavimas man buvo gausus bet dėl hematomos 13 sav . O placenta kilo kaskart po biški. 25 sav buvo jau aukščiau.
Ir as turejau hematoma,paskui ji isnyko, tada placenta zemai. Bet aciu, labai gera skaityti ir zinoti, kad viskas bus gerai💚
Labas rytas 🌼 Ir pas mane placenta žemai, dengia žiotis gyd. sakė 🤔 liepa ta pati kaip ir visoms 🥹 bet kaip sakė svarbiausia nėra kraujavimo. Man jau diržą liepė nusipirkti, tai jau nešioju. Dar gyd. sakė, kad ir visą nėštumą moterys pravaikštos su tokia placentos padėtimi ir viskas būna gerai. Na labai tikiuosi, kad ji pakils 🥹
Dovileu2013 parašė:
Labas rytas 🌼 Ir pas mane placenta žemai, dengia žiotis gyd. sakė 🤔 liepa ta pati kaip ir visoms 🥹 bet kaip sakė svarbiausia nėra kraujavimo. Man jau diržą liepė nu…
Aš kol nekraujuoju tai stengiuosi dėl to nesukt sau galvos, tik erzina kad taip saugotis reikia, nes jau norėtųsi pasportuot ar bent į baseiną nueit, labai jau jaučiasi kad užsisėdėjau ir bijau visai suglebt 😐
Luna13 parašė:
Aš kol nekraujuoju tai stengiuosi dėl to nesukt sau galvos, tik erzina kad taip saugotis reikia, nes jau norėtųsi pasportuot ar bent į baseiną nueit, labai jau jauč…
Man gyd leido į baseiną 🤔 sakė tik jokiu pirčių, dzekuziu ir pan. Sakė ramiai tikrai gali paplaukioti.
S@ule83 parašė:
Keisciausia, kad man nei vienas gydytojas nesake nieko saugotis, o ta paty sake net 3, ka saugaus tai is jusu patarimu,kad nekilnoti nk sunkaus, lytiniai santykinia…
Man sake,gal todel,kad kraujavau. Beje,mano sesei taip pat placenta zemai buvo (ne lt) tai irgi saugojosi.
Anonymouse parašė:
Sveikutės. Aš čia su visai kita tema,bet labai pergyvenu, man dabar 16+5 sav. Vaikučio judesius pradėjau jausti nesenei, bet jie labai žemai, žemiau pilvo. Po pasku…
Kai buvau 13+5 vizito metu buvo labai zemai, o kito vizito metu 18+3 jau buvo pakilusi aukstai . Jum irgi pakils.
Samaa parašė:
Kai buvau 13+5 vizito metu buvo labai zemai, o kito vizito metu 18+3 jau buvo pakilusi aukstai . Jum irgi pakils.
Kad tik greiciau pakiltu🙏