Samaa parašė:
Kai buvau 13+5 vizito metu buvo labai zemai, o kito vizito metu 18+3 jau buvo pakilusi aukstai . Jum irgi pakils.
Taip pat buvo tausojantis rezimas?
Samaa parašė:
Kai buvau 13+5 vizito metu buvo labai zemai, o kito vizito metu 18+3 jau buvo pakilusi aukstai . Jum irgi pakils.
emma12 parašė:
Kraujavimas man buvo gausus bet dėl hematomos 13 sav . O placenta kilo kaskart po biški. 25 sav buvo jau aukščiau.
Pas mane tas pats, 13 savaitei labai žemai, 19 savaite sakė pakile pakankamai aukštai, bet vis dar gulimam režime nes tepliojam, nes rado dvejose vietose dar kraujo sankaupų dėl hematomos.
Paukščiukas parašė:
Sveikos. Padidejes rugstingumas, kaip kovojat? Vargina kasdien, anksciau neteko susidurti.
Bandėt frutin? Man padeda neblogai, bet man rūgštys kyla ne dažnai.
JLoook parašė:
Kad tik greiciau pakiltu🙏
Viskas bus gerai😊
JLoook parašė:
Ne, jokiu ribojimu. Nei del lovos reikalu.
Luna13 parašė:
Aš kol nekraujuoju tai stengiuosi dėl to nesukt sau galvos, tik erzina kad taip saugotis reikia, nes jau norėtųsi pasportuot ar bent į baseiną nueit, labai jau jauč…
kai placenta ne vietoj reikia saugotis ir jokių išimčių. kad nepradesit kraujuot tai netikiu svarbu kad kuo veliau. aš šitą turėjau.. skaičiau kad gali ir iki gimdydymo nieks nekraujuot. bet prasidejo kai pradejo labiau didet pilvukas. prasidejo 7-8 men. nieko nejauti nieko neskauda tik pliupsnis kraujo naktį. ir gerai kad atitrūksta nedaug. nes bunant namie iki ligoninės visaip per toli. bet atitrukdavo tik biski ir begt nustojo. tada vel ramu...praejo kelios savaitės ir tada dar daugiau atitruko. ir nieks jau nerizikavo ir padare cezari. ir tikrai tai nesusija su kilnojimu sportu nes visada ivykdavo naktį miegant. bet šeip rizikuot tikrai nerekomenduoju. ir kad ir kaip norisi sportuoti ar kažkaip aktyviau gyventi. o tikrai pasisaugot kad jei placenta pajudetu tai kuo veliau...
Nuewa parašė:
kai placenta ne vietoj reikia saugotis ir jokių išimčių. kad nepradesit kraujuot tai netikiu svarbu kad kuo veliau. aš šitą turėjau.. skaičiau kad gali ir iki gimdy…
Tai aš juk ir rašiau kad reikia saugotis, tiesiog rašiau kad norėčiau daugiau sau leist pasijudint bet to nedarau 😀 Man tos pačios dvi gydytojos (ginė ir genetikė) sakė saugotis, bet sako jokiais būdais tai nereiškia gulimo režimo. Tai tiesiog vengiu visų tų veiklų kurias nurodė gydytojos ir sąžiningai to laikausi 🙂 Visgi tikiuosi išvengt kraujavimo, ir kitom merginom to linkiu, juk gali būt kad placenta tiesiog laikui bėgant pakils, ir vėlgi mano gydytoja sakė kad tikrai ne visos kraujuoja, nesigąsdinkim 🙂
Luna13 parašė:
Tai aš juk ir rašiau kad reikia saugotis, tiesiog rašiau kad norėčiau daugiau sau leist pasijudint bet to nedarau 😀 Man tos pačios dvi gydytojos (ginė ir genetikė) …
jei dar yra laiko kad ji pakils. tai dar nėra reikalo jaudintis. tiesiog jei nepakyla iki kazkurios savaitės tai jau ir nepakils...bet ties kuria jau nepamenu...bet jei dar yra laiko tai daug kam ir pakyla...