EglesD parašė:
Sveikos, ar planuojate skiepytis nuo kokliušo, apsaugant leliuką? Atrodo keista, jokių vaistų negalima vartoti nėštumo metu, o čia skiepą rekomenduoja atlikti? kaip…
Tikrai taip☺️
EglesD parašė:
Sveikos, ar planuojate skiepytis nuo kokliušo, apsaugant leliuką? Atrodo keista, jokių vaistų negalima vartoti nėštumo metu, o čia skiepą rekomenduoja atlikti? kaip…
Tikrai taip☺️
MonikaPu parašė:
Siaip del kokliuso skiepo, tai kudikius juo skiepija 2 ir 4 men. Tai labai priklauso ka jus tuos pirmus du menesius darysit - jeigu neturit mazu vaiku, kurie gali l…
Bet per tuos 2 mėnesius tikrai gali tekti su vaiku eiti į polikliniką apziurom ,gali ir pats parsitempti virusą .
Minimalistė parašė:
Didesnė pašalinių poveikių tikimybė tiek mamai tiek vaisiui.
Gal galite pateikti nors vieną mokslinį ,ar pasaulio sveikatos organizacijos straipsnį pagrindžiantį šį teiginį ?
Minimalistė parašė:
Nesiskiepysiu, per daug rizikos nėštumo metu tokias intervencijas atlikti.
Aš irgi ne.
Lietuvaite1 parašė:
Aš būtinai skiepysiuos. Su pirmu kažkaip nesiūlė. Dabar ginės irgi pati paklausiau, tai sakė labai rekomenduoja ir nukreipė pas šeimistę. Kažkaip atmestinas man jos…
Man irgi siūlė ginekologė. Paskui per privalomą vizitą pas šeiminystę anoji irgi primygtinai kišo. Atsisakiau. Sakė, jei persigalvosiu, pas ją ateiti siuntimo.
Dabar su vyru kalbėjom apie šį skiepą. Jis už, kad visais rekomenduojamais skiepais skiepyčiausi. Covid ir gripo skiepo net nesvarstau dėl būklės po skiepo (aukšta temperatūra ir pan.). O kaip yra su kokliušo skiepu? Gal galite pakomentuoti, kas skiepėjotės? Turiu draugę, kuri buvo arši Covid skiepo šalininkė, nes artimas žmogus mirė nuo kovido, bet po 3 skiepo daugiau skiepytis nesiryžta dėl patirto šalutinio poveikio.
Dangyra parašė:
Man irgi siūlė ginekologė. Paskui per privalomą vizitą pas šeiminystę anoji irgi primygtinai kišo. Atsisakiau. Sakė, jei persigalvosiu, pas ją ateiti siuntimo.
…
Nereiktų lygint tarpusavy covid skiepo, kurį iš didelio strioko kišo visiem be jokių saugiklių ir neleido niekam net užsimint apie nustatytus galimus šalutinius poveikius, su laiko patikrintais skiepais, kurių poveikis aiškiai matomas ir aiškiai matoma, kas vyksta, kai po biški mažėja skiepų apimtys bendrai.
Dangyra parašė:
…
Man per pirma nestuma net rankos skiepo vietoj neskaudejo. Bet man if po gripo skiepo nieko nebuna, tik po covido tempa kilo. Bet kai sirgau covidu pries sliepus tai irgi gana nesmagiai
Ūla_la parašė:
Kaip tik dabar instoj mamytologija dalinasi info apie šį skiepą![]()
Labai tiktų visom antivakserem paziuret