lina88sta parašė:
Bet tai tiesa kad siunčia gimdyti i kauną, o tai daro cezarį ar su skatinimu ir nuo kelintos sav. gimdyti reikia? Girdėjau kad 38 sav. daro CP.
Negirdėjau tokių dalykų. Aš gimdžiau praeitą neštumą pati. Viskas sava eiga.
lina88sta parašė:
Bet tai tiesa kad siunčia gimdyti i kauną, o tai daro cezarį ar su skatinimu ir nuo kelintos sav. gimdyti reikia? Girdėjau kad 38 sav. daro CP.
Negirdėjau tokių dalykų. Aš gimdžiau praeitą neštumą pati. Viskas sava eiga.
Saulyte919 parašė:
O čia sumažėja pasirinkimas, kur gimdyti ne tada kai GD gydomas insulinu? Galvojau jei insulino neprireikia, tada galima gimdyti, kur nori.
Mano atveju buvo be insulino.
Just.S parašė:
Mano, žinokit, dar didesni skaičiai už jūsų, po val 12.5, po dviejų 9.96, bet aš nepergyvenu. Šiandien keliausiu pas endokrinologę. Įdomu, ką pasakys. Aš turėjau su…
Ką pasakė endikrinoligas?
lina88sta parašė:
Ir man nustatė GD visi rodikliai buvo padidėję, bet prieš tyrimą kokį mėn valgiau nemažai saldumynų, gal dėl to, nes anjsčiau nebuvo turiu dar du vaikus, pasiuntė p…
Sveika , man jau nuo 6.7 nustate gestacinis diabetas. Matuoju cukrų 3 kartus į dieną, ir pokol išmokau valgyti laiko užėmė, nes be sokoladinio Keksiuko negaliu gyvent toks jausmas 😁 bet jau kaip pagrasino kad vaziuosiu į ligoninę pagulėti, pamiršau ir kaip atrodo tie Keksiukai 😁😁 Gavau ir insuliną , kasdien vakare leidziu po 15.16 priklauso ką valgiai vakarienei. Nes dienos metu neuzkeliu cukraus , bet po nakties dažniausiai sukildavo pas mane. Lankausi Santarose pas endokrinologe, vizitai kas savaitę , turiu siųsti matavimus. Plius pas mane skydliauke hiper aktyvi, dar ir tą labai stebi, bet dabar niestumo metų apsiramino pagaliau . Pirštai visi subadyti, kojos irgi. Sake ruoštis gimdyt tik Santarose, nors aš pvz noriu Jonavoje (daug gerų atsiliepimų girdėjau ) tai šiandieną susiskambinau su Jonava sake atvažiuoti kitą savaitę pažiures kokie tyrimai kaip kas ir pasakys ar priims mane gimdyt ar visgi irgi rekomenduos Santaras. Nes pas mane dar plius ir spaudimas šokinėjantis , tai aš iš tų "svajonių gimdyvių"
santukas parašė:
Sveika , man jau nuo 6.7 nustate gestacinis diabetas. Matuoju cukrų 3 kartus į dieną, ir pokol išmokau valgyti laiko užėmė, nes be sokoladinio Keksiuko negaliu gyve…
O insuliną paskyrė, nes neišėjo su maistu sureguliuoti? Man pakolkas pavyksta su maistu sureguliuoti, ryte visada gliukozė gera irgi, bet aišku jaučiu nesąmonių privalgyčiau, tai normoje nebebūtų tai galvoju ar prireiks insulino ar visgi ne
Saulyte919 parašė:
O insuliną paskyrė, nes neišėjo su maistu sureguliuoti? Man pakolkas pavyksta su maistu sureguliuoti, ryte visada gliukozė gera irgi, bet aišku jaučiu nesąmonių pri…
Realiai davė savaitę su maistu susitvarkyt, nieko nesigavo ir iškart insuliną liepė leistis , nors Max ryte uzkildavo iki 5.8 nors norma 5.3 , o taip būdavo 5.5 5.6 , na dabar su insulinu 5.1 5.2 įdomiai taip. Eisiu dar kita savaitę gliukozė pasidaryti
Saulyte919 parašė:
O insuliną paskyrė, nes neišėjo su maistu sureguliuoti? Man pakolkas pavyksta su maistu sureguliuoti, ryte visada gliukozė gera irgi, bet aišku jaučiu nesąmonių pri…
Jai gaunasi su maistu susitvarkyt tai tikrai sveikinu 🥳 nes tas leidimasis nėra jau toks fainas
SamantaW parašė:
Sveikos nėštukės✨ Gal kažkuri laukiasi mergytės ir norėtų drabužėlių? Turiu tvarkingus, geros kokybės, padovanočiau. Išsiųsčiau paštomatu🌸
Jeigu neatsiras norinčių, pabandykite pasiūlyti krizinio nėštumo centrui. Esu tikra, kad ten pagalbos prašančioms moterims rūbeliai labai pravers. 🫶
boružėsLaimė parašė:
Jeigu neatsiras norinčių, pabandykite pasiūlyti krizinio nėštumo centrui. Esu tikra, kad ten pagalbos prašančioms moterims rūbeliai labai pravers. 🫶
Ačiū🌸