ingazy parašė:
Ne viena jūs dėl drėgmės apatiniuose panikuojat 😄 man su pirmu nėštumu kraujas buvo pirmas simptomas, kad jau viskas, tai dabar vos pajutus didesnę drėgmę iškart ka…
o jum buvo nustatę priežastį persileidimo?
ingazy parašė:
Ne viena jūs dėl drėgmės apatiniuose panikuojat 😄 man su pirmu nėštumu kraujas buvo pirmas simptomas, kad jau viskas, tai dabar vos pajutus didesnę drėgmę iškart ka…
o jum buvo nustatę priežastį persileidimo?
Lietuvaite1 parašė:
o jum buvo nustatę priežastį persileidimo?![]()
Taip, turėjau dalinę pūslinę išvisą
Sveikos būsimos mamytes. Kaip laikotės? Kokia savijauta? Man 6-8sav buvo prastoki reikalai, galvos ir nugaros skausmai, pykinimas🤢, didelis irzlumas, labai didelis jautrumas kvapams🙈. Dabar įkopus į 11sav reikalai daug geresni😊. Nuo pykinimo daktare buvo skyrus xonvea. Liko visa dezute prasiplesiau tik tabletes dydi paziureti
Samaa parašė:
Sveikos būsimos mamytes. Kaip laikotės? Kokia savijauta? Man 6-8sav buvo prastoki reikalai, galvos ir nugaros skausmai, pykinimas🤢, didelis irzlumas, labai didelis…
Aš trečią tokią dėžutę jau geriu, tikiuosi ketvirtos nebeprireiks. Dabar sumažinau iki vienos tabletės per parą, tai dar 10-čiai dienų užteks
Sveikos, man 7 savaitės ir 3 dienos. Sianakt pajutau saltkreti ir pasimatavau temperatura 37,6 ar tai labai bloga? Jaučiu tik salkreti ir pykinima( kuris jau seniai mane vargino). Ka man daryti, kaip ta temperatūra mušti? Skambinsiuos aiškus ryte gydytojai. Neramu, kad nesusirgciau, nes pirmagimė dukryte serga nuo vakar.
Jūraa parašė:
Sveikos, man 7 savaitės ir 3 dienos. Sianakt pajutau saltkreti ir pasimatavau temperatura 37,6 ar tai labai bloga? Jaučiu tik salkreti ir pykinima( kuris jau seniai…
Man gine sakė, kad aukštesnė temperatūra ir saltkretis yra normalu. Aš visą mėnesį miegu apsirengus, nes nuolat vakare ir naktį purto šaltis, o tuomet kartu ir pykina.
Bet aišku gali būti, kad ir susirgot.
Jūraa parašė:
Sveikos, man 7 savaitės ir 3 dienos. Sianakt pajutau saltkreti ir pasimatavau temperatura 37,6 ar tai labai bloga? Jaučiu tik salkreti ir pykinima( kuris jau seniai…
Aš esu apsirgus,tai sakė tikrintis temperatūra jei kyla iki 38 iškart gerti paracetamolį, neleisti kilti temperatūrai.