S@ule83 parašė:
Jus ne viena, as ir tokia☺️
Truputi ramiau vadinasi kaip ir normalus dalykas ir nesu viena tokia🙂
S@ule83 parašė:
Jus ne viena, as ir tokia☺️
111saul11 parašė:
Aš irgi be simptomų, tai įtartinai jaučiuos😅
Sveikos,
Mums sendien prasidejo 9- ta savaite, praeita sav buvau pas gyd. tai uzvedem nesciosios kortele, tiek pagal echo tiek pagal menesines, viskas idealiai atitinka, gimdymo data rugpjucio 27 diena.
Kas liecia simptomus, mane vis dar kankina ir pykinimas ir vemimas, kazkaip labai sunku buti arti maisto 😫 nera turbut produkto nuo kurio nepykintu, krutine jautri, as pati jautri, ir pilvo apacia maudzia, ir nuovargis neispasakytas... 🙃
Rozalija parašė:
Man vakare būna šalta, šaltkrėtis, su drabužiais būna užmiegu lovoje, tai naktį nusirengt reikia, nes kūnas sušyla.
Man irgi taip buvo. Panašu, kad jau praėjo 🤞🏻 puse nakties miegodavau su chalatu
Sveikos, pasidariau progesterono tyrima, akušerė paskambinusi pasakė kad progesteronas yra normos ribose bet galėtu buti ir šiek tiek didesnis, sakė pirmadieni pasitars su ginekologe apie tolimesnius veiksmus ar reikės vartoti ar taip ir paliksim. Esu turėjusi persileidima ir dabar prisiskaičiau internete kad gali buti persileidimas del mažo progesterono, nežinau kaip dabar išlaukti pirmadienio, labai pergyvenu, gal kuriai irgi buvo tokie skaičiukai ir viskas buvo gerai? Laukiuosi 10+1
Ma03 parašė:
Sveikos merginos, turiu naują pakuotę Besins progesterono (nusipirkau per daug), jeigu kuriai prireiks- mielai parduociau pigiau.
Galimai man reiks!😅
Žiedūnė- parašė:
Kaip jusu pilvukai, ar pradeda rysketi?prasidejo 10 savaite, o jau sunkiai ilendu i turimas kelnes
na bet 3 nestumas, gal del to taip..o taip norisi ku…
Nuo pat sužinojimo kas savaitę fotografuoju pilvuko pokyčius, tai šią savaitę jau pradeda matytis 🥰