Mele parašė:
Man prieš 3 sav tas pats buvo... Bet sakė placentos gabalėlis atsidalino, kaip ir nieko baisaus.. Sakė taip nutinka, nėra ko dėlto jaudintis. iki dabar dar pateplio…
O toliau kaip?tausojantis rezimas?ar iprastas gyvenimas?
Mele parašė:
Man prieš 3 sav tas pats buvo... Bet sakė placentos gabalėlis atsidalino, kaip ir nieko baisaus.. Sakė taip nutinka, nėra ko dėlto jaudintis. iki dabar dar pateplio…
O toliau kaip?tausojantis rezimas?ar iprastas gyvenimas?
JLoook parašė:
Bet nera jokios priezasties kodel kartojasi?man pries menesi buvo hematoma ir didziulis kraujavimas, valesi ilgai, galiausiai baigesi tepliojimai ir va vel kraujas.…
bent jau paguldes gydytojas aiskios nenurode. bet ryt jau mano gydytoja bus. gal kazka aiskiau atsakys. db vel pradejo tepliot . tai tik atsipalaiduoju ir vel apie save primena
JLoook parašė:
Ne,visai ne,tiesiog po duso,pradejo begti per kojas..bet tik tiek ir buvo,dar siek tiek ligoninej🙏
Baisu net įsivaizduoti kiek išgąsčio turėjot😞 Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai ir nebesikartos tokie dalykai..❤️
jauna parašė:
Ar kas nors naudoja tokį dalykėlį automobilyje? Kažkaip nerimauju kaskart segantis diržą 😃
Pagalvojau, kad čia jūsų 15 savaičių pilvas toks didelis☺️
Saule87 parašė:
Pagalvojau, kad čia jūsų 15 savaičių pilvas toks didelis☺️
😂
jauna parašė:
Laba diena, ar privačiai pas Beniušienę vizito ilgai laukėte?
Iš anksto planavau, tai galėjau rinktis laiką kokį norisi, daug variantų buvo tikrai