Indrė_dėkinga parašė:
Sveikatos sergančiom!
Dėl nago tai @julyp tai pz, tikrai turi būt žiauruminis skausmas.. bet tikrai atlė…
Maniškė biški paguli viena (nors nevisom dienom). Tai praeinam pasitikėjimo testus, toks jausmas visą dieną dirbu kaip ją vieną palikt, kad išlėkti ką pasitvarkyt minutei ar pavalgyt Tai pradžioj gulim kartu, valgo, užmiega prie papo, atitraukiu papą, ji vis prasimerkia, patikrina are esu, nusišypso, kad esu. Po kelių patikrų tyliai išsliūkinu ir virtuvėje per kamerą matau at jau jaudinasi, kartais matau, kad merkiasi ir speju grįžti, lyg niekur nebuvau dingus tai vėl įminga
Tai dienos metu taip pamiega 15min-2h. Bet pradžioj tas imigdymas ir buvimas šalia kol patikrina buvo ilgesnis, pirma ant papo, tada prie papo, tada atsisesdavau ir leška šalia, tada ranka, taip laaabai lėtai etapais atsitraukdavau ir dar kartais palikdavau šalia savo marškinius dėl kvapo iki kol visai išsliūkindavau
Tai dabar ir atsibudus, kai linksma pabūna ant sofos 10-20min pati užsiimdama man šalia vaikštant. Aišku būna dienų kai nori tik prisiglaudusi būt, tada jokios taktikos neveikia