Bomparyy parašė:
Kada jums 3men? Nes mum oi kaip toli 🙈 linkiu kad greičiau pasibaigtų šitie pūtimai
Mums balandzio 23 3 men😁😁dar yra dienu palaukt...bet aisku stebuklu nesitikiu ir nesinori to laiko skubint🤗
Bomparyy parašė:
Kada jums 3men? Nes mum oi kaip toli 🙈 linkiu kad greičiau pasibaigtų šitie pūtimai
Mums balandzio 23 3 men😁😁dar yra dienu palaukt...bet aisku stebuklu nesitikiu ir nesinori to laiko skubint🤗
O čia dar liko tik mp maitinančių? Ir kad būtų mp ir be pilvo bėdų?
Aš dar nei karto nesudaviau lašiukų, 3-4nakties būna pilvukas papūstas. Tai pamasažuoju, pakeliu kojas, keičiu sauskelnes ir prasibezdulina. Mano vienintelė bėda, kad keltis maitint.. šiąnakt vėl kas 2val. Bet nebuvo pilvo bėdų. Kai dažniau ir po mažiau, tai nepučia. Kai rečiau ir daugiau - pučia. Kai neatrauginu - pučia. Dabar rauginu visada. Šiąnakt 3k po kiekvieno maitinimo.
Dėl dietos - mano visas gyvenimas yra dieta 😀 kad nebūtų pilvo, celiulito.. visad rėmuose, nes krenta savivertė. Tik taip aš save pilnai myliu. Tai susikaupiu ir galiu kažko atsisakyt. Užvakar avižos su bananu. Vakar grikiai su šaukštu alyvuogių al. Šian kiaušai su avokadu. Jokio sviesto, pieno, cukraus, namie desertas -datulės ir bananai.. nukrito visi 8kg priaugti per nėštumą. Nes tiesiog viską max sveikai. 95% sveikai likę 5% tai čia svečiuose kažką paragauju. Makdonaldą prieš 3metus, kebabą prieš nėštumą. Įdomu, jei būtų berniukas - ar būtų taip pat gerai kaip su mergaite.. nes sako,kad bernam su pilvais blogiau.
Indrė_dėkinga parašė:
Aš dar nei karto nesudaviau lašiukų, 3-4nakties būna pilvukas papūstas. Tai pamasa…
Aš irgi girdėjau, kad berniukams blogiau. Bet paneigsiu viską, nes dukrai buvo žiauriai blogai su pilvu 4 mėnesius naktimis. O sūnus auksinis vaikas, jei ir paskauda tai iš vakaro 30 min. O vakar išvis neverkė. Aš tai grįšiu į sportą antradienį ir tada jau nekimšiu visko, nes bus motyvacija 😃😃
MisDi parašė:
Sveikos skauda man gerke maitinu MP ką galima žindant gerti nuo skaumos gerklės?
O kokį duodate?
JOLE- parašė:
Sveikos 🌹
Norėjau paklausti ar visos duodate vaikam vitamino D ir ar nėra jokių pašalinių po…
Sveiki. Atsiprasau už smalsumą, pasižiūrėjau, kad jūs daug vaikučiu turite. Ar teisingai supratau, kad dvi poros dvynukų? 😊
O dėl vitamino D, tai duodam. Nepastebėjau, kad kažkas ne taip
julyp parašė:
Sveiki. Atsiprasau už smalsumą, pasižiūrėjau, kad jūs daug vaikučiu turite. Ar teisingai supratau, kad dvi poros dvynukų? 😊
Sveiki. Taip, 2 poros dvynukų 🙂
MisDi parašė:
Sveikos skauda man gerke maitinu MP ką galima žindant gerti nuo skaumos gerklės?
Indrė_dėkinga parašė:
Aš dar nei karto nesudaviau lašiukų, 3-4nakties būna pilvukas papūstas. Tai pamasa…
Kol kas aš tik mp. Būna pazirzia, vakarais kartais paklykia, bet net nežinau ar nuo pilvo. Praeina ant rankų, nurimsta ir tiek, naktį ir 5 valandas išmiega. Dieną vežime miega - išstumiu į terasą ir ramu kokias 3 valandas 🤭
Dietų nesilaikiau ir dabar nesilaikau. Sveikai ir teisingai maitinausi tik, kai norėjau priaugti svorio 😂 na man svoris augdavo tik nuo sporto ir daug sveiko maisto.
Dabar vaikštau pastoviai ko nors užkąsti 🤭 obuoliai, bananai, riešutai, juodas šokoladas. Amžinai alkana. Jei net ir liks svoris kaip dabar - man puikiai tinka, +6 dar turiu.