Indrė_dėkinga parašė:
@katty
Prisijungimo verifikavimas veikia 10min, tai mes kol susirašysim čia... Jūs mane r…
Radau ig
Indrė_dėkinga parašė:
@katty
Prisijungimo verifikavimas veikia 10min, tai mes kol susirašysim čia... Jūs mane r…
Radau ig
julyp parašė:
Norėčiau mažos krūtinės. Kokia laimė 🥳 niekas nesitampo, gali būt be laimeneles vasara. Viskas gražiai stovi. 😃😂
As visada irgi pavydziu toms bepapems😃 kaip atrodo joms viskas paprasta, niekas nesunta, nekrenta🤣 ir rubai gerai telpa😃 o cia visada per ja niekas nesueina🤦♀️(turiu G dydzio😃) tai visada visom draugem siulau pasiimt mano papus, kurios nori dideliu😃😃😃
julyp parašė:
Gal kas naudoja šitą, tai pasidalinu
Naudojam mes,bet ačiū dievui nėra mūsų Nan opti pro plus 2nr.
Avietuke1 parašė:
Buvom pas raidos gydytoja ar kaip ji čia skaitosi😀 tai sakė nusipirkt batukus su auliuku,kad nestovėtų ant pirštų galų ,nes dažnai stovi ant jų,kas nėra gerai,bet a…
Vaikas pradėjo nesenai vaikščioti, tai visiškai normalus etapas. Toks buvo vieno iš garsesnių ortopedų komentaras.
Tad tikrai nesuku galvos dėl to vaikščiojimo ant pirštų kartais.
Sign parašė:
Vaikas pradėjo nesenai vaikščioti, tai visiškai normalus etapas. Toks buvo vieno iš garsesnių ortopedų komentaras.Tad tikrai nesuku galvos dėl to vaikščiojimo a…
Taip tikrai vaikšto vaikai ant pirštų. Maniškė buvo pradėjus ir pusantrų metu, tada praėjo. Vaikščiojo ir 2 metu 😃
julyp parašė:
Taip tikrai vaikšto vaikai ant pirštų. Maniškė buvo pradėjus ir pusantrų metu, tada praėjo. Vaikščiojo ir 2 metu 😃
Tai kodėl nesupančiojot metaliniais batais? Gi nenormalu.
Aš tai galvojau jau nuprotėsiu, dar ir dabar save ėdu. Per mano neapdairumą, dukrytė 6 ryto (vakar) nupuolė nuo lovos miegodama..51cm aukščio, lyg nieko, paverkė ir po to vaikas kaip visada. Dar gi buvom pas neurologę, sutapo taip laiku vizitas, tai papasakojau viską, echo pažiūrėjo, sakė viskas gerai nebent pradėtų vemti, tada iškart į Santariškes. Dėl raidos sakė viskas ok, reikia priimti tokia kokia yra. Sako duos reabilitologė masažų.
Na ir 2 valanda nakties, vaikas muistosi muistosi, prabunda ir apsivemia. Širdis į kulnus, greitai už daiktų ir su vyru važiuojam į Santaras, vemia ir daug. Traumatologijos skyriuje padaro rentgeną, viskas ok su galvyte. Siunčia pas pediatrus, tai stebėjo iki sekančio apsivėmimo, nusprendė guldyt. Davė vaistų nuo pykinimo, įtarė virusą, dabar nemažai viduriuoja, tai pasitvirtino spėjimas, dukrytei noro virusas. Džiaugiuosi, kad ne trauma, bet tiek klykė kai reikėjo laikyti kol retgeną darė, po to vedė kateterį. Jau su vyru kartu verkėm. 🥺 kaip sirgo 6 mėnesių, taip baisiai nebuvo ir lašelinės nereikėjo.
julyp parašė:
Gal kas naudoja šitą, tai pasidalinu
Aš nemaitinu, bet skaičiau straipsnį oficialų, tai pz pz, kodėl randa tik po laiko, o ne prieš paleidžiant į rinką..
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai