2024.12.01 09:09 (prieš 3 mėn.)
Desertas parašė:
Man su antru neštumu kosmiškai svoris nuo pradžių auga, nors niekas maiste nepasikeite. 28 sav + 13 kg. Su pirmagime tiek
tikrai mieliau būčiau toje atsipalaidavusių pusėje, nes nuo 10 savaitės turiu GD.. nors ir niekada nebuvo užkilęs nuo jokio maisto.. po valandos torto, picos ar kito GD neleistino maisto siekia vos iki 6, bet rytiniai pradėjo kilti nuo 27 savaitės, o jų sukontroliuoti neįmanoma - hormonai 🥹 tai kiekvienas rytas ir tas dūris stresas.. aplinkiniai visi sako, kad aš sukūdus, išgražėjus, kodėl nevalgau už du(?), bet man čia nekomplimentas.. aišku galbūt ir genai, nes tiek mama, tiek sesė priaugdavo minimaliai.. bet tikrai pavydžiu tom kurios gali atsipalaiduoti ir pasiduoti tiems pregnancy cravings 😂 aš sau tą leidžiu max vieną kartą per savaitę, tai mano vyrui išvis būna šventė, kad pagaliau gali mane palepinti..aišku manau tiek per daug, tiek per maźai priaugti nėra gerai.. bet svarbiausia kaip sakėt reikia gerai jaustis savo kūne, būti sveikoms ir, kad aplinkiniai to nekomentuotų, nes kaip mes atrodom ir kiek priaugam čia tik mūsų reikalas..einam valgyt skanių pusryčių, o paskui pasivaiksčioti juk sekmadienis ❤️