Ernesta15 parašė:
Sveikos
As is daktaru vos ne kiekviena diena, kadangi rizikingas nestumas tai vakar tureja…
Labai nesmagu, bet galvokite pozityviai, - gerai kad yra priemonių kaip sumažinti rizikas. Kad ir tas apsiuvimas.
Ernesta15 parašė:
Sveikos
As is daktaru vos ne kiekviena diena, kadangi rizikingas nestumas tai vakar tureja…
Labai nesmagu, bet galvokite pozityviai, - gerai kad yra priemonių kaip sumažinti rizikas. Kad ir tas apsiuvimas.
Leukotėja parašė:
Tikrai taip , kad tik padetu tas apsiuvimas..jei reiks rei jau teks
Ernesta15 parašė:
Sveikos
Man jo dar nei netikrino🫣
Ernesta15 parašė:
Tikrai taip , kad tik padetu tas apsiuvimas..jei reiks rei jau teks
Gal pamatavo echo metu, tik nepasakė, man matavo tiek 12 sav, tiek 18 sav vizito metu
Brouček parašė:
Man jo dar nei netikrino🫣
Per echo tikrai pažiūri. Jei nieko nesakė, vadinasi, viskas gerai
Ernesta15 parašė:
Sveikos
Džiaukitės kad yra priemonių 😉 pozytyvumas jūsų draugas šiuo sunkiu metu .
Leukotėja parašė:
Per echo tikrai pažiūri. Jei nieko nesakė, vadinasi, viskas gerai
Ten matosi kaklelio ilgis per echo?😀, as visad galvojau kad ji tikrina tik vaginaliniu budu.
Man 5 nestumas, Kai apsiuna kaklelį 4. daugiau net nerizikuočiau jo nesiuti. Pirmas nėštumas baigėsi 19 sav, kai atsivėrė jis.
Antras nėštumas, 25 sav apsiūtas buvo, bet atsirado infekcija. Siūlai nepadėjo. Vaikelis neišgyveno.
Ši nėštumą jau 14 sav apsiuvi, nors kaklelis buvo dar ilgas 3,9 cm. Dabar jau 2,7 cm.
Bet reikia nusiteikti pozityviai. 🥰
Brouček parašė:
Ten matosi kaklelio ilgis per echo?😀, as visad galvojau kad ji tikrina tik vaginaliniu budu.
Matosi matosi ir labai ryškiai, kai matavo, žiūriu, kad nepastebėt neįmanoma bent tokiam laike tikrai😄
julija05 parašė:
Man 5 nestumas, Kai apsiuna kaklelį 4. daugiau net nerizikuočiau jo nesiuti. Pirmas nėštumas baigėsi 19 sav, kai atsivėrė jis.
O kokios indikacijos, kad kaklelis veriasi ar trumpėja?
Ar tik per apžiūrą pamato?
Taip, būtina teigiamai nusiteikt