Lindi parašė:
Pas mane gaunasi sausio 1, bet sausio 1 ne darbo diena tai, kaip tada sausio 2 prasides?
Taip gausis sausio 2d. Man siaip gruodžio 23, bet noriu užbaigt mėnesį, tai išleis sausio 2
Lindi parašė:
Pas mane gaunasi sausio 1, bet sausio 1 ne darbo diena tai, kaip tada sausio 2 prasides?
Taip gausis sausio 2d. Man siaip gruodžio 23, bet noriu užbaigt mėnesį, tai išleis sausio 2
Mane dar neramina vienas klausimas ar tikrai man priklausys tiek vpa tiek nga ismokos?
Sodros suvestineje matau, kad per du metus stazo uztenka , bet per metus neuzteks, nes dirbu tik nuo balandzio 2d. iki to buvau uzt gaudavau nedarbo ismoka o iki jos taip pat turejau darba .
Saulėlydis parašė:
O trečią ką prognozuoja?
Kolkas dvi ginekologės sakė, kad berniukas. tai matyt berniukas ir bus. 😃
Fanta2 parašė:
Kolkas dvi ginekologės sakė, kad berniukas. tai matyt berniukas ir bus. 😃
Pas mus žiūriu kovinukuose kas turi po 2-3 berniukus,vėl berniukų laukia Turėsit didžiulę apsaugą, tvirtus pečius atsiremti gyvenime 🙂 Aš turiu tik du berniukus ( 20m ir 14m) , bet tokia didžiulė pagalba man jie,kai labai labai prireikia.
Sveikos, ar teko susidurti su tokiu atveju kam nors? Pradejo terlioti rausva spalva iskarto vykau i ligonine, apziurejo nerado nieko blogo,viskas gerai, pasake,kad tai gali buti nuo persitempimo
Arba santykiu su vyru, praejo 4dienos ir visas jas man dar vis teplioja rudom iskyrom, nors tikrai ilsejaus lovoj ir santykiu neturejau, yra 22+sav , nieko neskauda,judesius jauciu,bet ar verta nerimauti? Skambinau savo priziurinciam daktarui, kadangi nera cia jokiu stacionaru ir skyriaus, pasiulo tik vaziuoti i kito miesto priemimus. Tai ar man verta kas karta vaziuoti jeigu pasake,kad viskas gerai? Neramu bet nesuprantu ir ka daryti jeigu nieko nerado 😔
Labukas . Man jau 24 savaites šiandien , išvien skauda šonus, praejusia savaite gulejau ligonineje del , tai raiščiai isitempia, tai magni geriu dabar ryte ir vakare . Šonų nebeskauda ,viskas ok. terminas kovo 3 , bet pirmas gime 35 savaičiu. Ai dar klausimas, su pirmu to nebuvo, kaip su krutine? Mano tokia jautri kad šakes
Sveikos, pagaliau po šitiek laiko aš auginu pilvuzą. Nėštumas labai geras nepykina, pilna energijos. Tik va problema ištiko, pienlige ar gal jos pradžia, nes nėra jau ji tokia baisi, noriu ją sustabdyti. O gal čia normalu. išskirtų dabar šiuo metu gan pagausėjo, jau reikia kasdieninius paketukus dėtis, o kai pradėjau paketukus dėtis man prasidėjo niežėjimas. Ploviau su medetkų nuoviru ir sodos voneles tirpalu, bet žiūriu nepagerėjo. Gal ką pasiūlytumėte? pas ginė kita sav. nesinori kad pablogėtų. Ačiū už nuomones
Eqlyte parašė:
Sveikos, pagaliau po šitiek laiko aš auginu pilvuzą. Nėštumas labai geras nepykina, pilna energijos. Tik va problema ištiko, pienlige ar gal jos pradžia, nes nėra …
Būna nestukem pienlige buvo ir msn israse caniflug žvakutės ten 3 vnt ir padėjo jos yra be receptu
Eqlyte parašė:
Sveikos, pagaliau po šitiek laiko aš auginu pilvuzą. Nėštumas labai geras nepykina, pilna energijos. Tik va problema ištiko, pienlige ar gal jos pradžia, nes nėra …
Sveika! Ir man pagausėjo išskyrų, ir irgi buvo niežėjimas ar gleivių susierzinimas, tai ginekologė paėmė tepinėlį- jokios infekcijos neparodė, tik konstatavo jog yra gerųjų bakterijų trūkumas.išrašė žvakutes ecocilin savaitei ir vitaminų - papildų su ger.bakterijom biokult pregnea.