Fanta2 parašė:
Merginos ar kažkas darėtės, darysitės 4D ekoskopiją?
Aš kai einu privačiai, tai man visada įjungia parodyt su 4D. Aną savaitę buvau echoskope, tai irgi buvo įjungus
Fanta2 parašė:
Merginos ar kažkas darėtės, darysitės 4D ekoskopiją?
Aš kai einu privačiai, tai man visada įjungia parodyt su 4D. Aną savaitę buvau echoskope, tai irgi buvo įjungus
Gabi023 parašė:
Man lygiai taip pat visad 4D pajungia ir jei pavyksta gražų kadrą pagauti, tai ir nuotraukyčių padaro
Juko parašė:
Jau nepamenu kokių reikia sauskelių sau po gimdymo, tiek laiko praėjoar tos pačios tena ar seni kaip seniems žmonėms?
![]()
Taip, sauskelnės- kelnaitės suaugusiems.
Juko parašė:
Jau nepamenu kokių reikia sauskelių sau po gimdymo, tiek laiko praėjoar tos pačios tena ar seni kaip seniems žmonėms?
![]()
Seni mikštesnės, yra ir užmaunamos. Ką reiškia kaip seniems ? Su lipdukais? Sako jos geriau pirmą parą po cezario kol nesikeli pati, o personalas rūpinasi higiena.
4mama parašė:
Seni mikštesnės, yra ir užmaunamos. Ką reiškia kaip seniems ? Su lipdukais? Sako jos geriau pirmą parą po cezario kol nesikeli pati, o personalas rūpinasi higiena.…
Na turiu omeny, kad nėra specialių sauskelių skirtų būtent po gimdymo, o tos pačios kur pvz slaugos nuomuose seneliams naudoja
Juko parašė:
Na turiu omeny, kad nėra specialių sauskelių skirtų būtent po gimdymo, o tos pačios kur pvz slaugos nuomuose seneliams naudoja
Taip, šiandien užsisakinėjau per eurovaistine internetu tai seni nebuvo tik tena L dydžio
Juko parašė:
Taip tos pačios , kitų nėra.