Lindi parašė:
geriau but nusislapinus pries vizita?
ir tuo ir tuo būdu žiūrint, geriau būti tuščia pūsle nežinau kodėl, bet esu buvus su pilna, tai gavau komentarą iš gyd. kad reikėjo nusišplapinti ir nusiuntė į tualetą.
Lindi parašė:
geriau but nusislapinus pries vizita?
ir tuo ir tuo būdu žiūrint, geriau būti tuščia pūsle nežinau kodėl, bet esu buvus su pilna, tai gavau komentarą iš gyd. kad reikėjo nusišplapinti ir nusiuntė į tualetą.
Nida_kopa parašė:
Labas! Turiu nuo gimdymo likusių nepanaudotų higienos priemonių, sauskelnių, įklotų ir pan (L dydžiui). Jei kam nors būtų aktualu - atiduodu. Tik sukurkite siuntos …
Mielai paiimciau😊 kokio dydzio siuntai pirkti?💖
moreamore parašė:
ir tuo ir tuo būdu žiūrint, geriau būti tuščia pūslenežinau kodėl, bet esu buvus su pilna, tai gavau komentarą iš gyd. kad reikėjo nusišplapinti ir nusiuntė į t…
Gal zinot nuo kelintos sav ziuri per virsu echoskopu?
Bitu parašė:
Gal zinot nuo kelintos sav ziuri per virsu echoskopu?
Nuo 8sav.
vvviktuolija parašė:
Kai antras nėštumas, tai pilvukas dėl to taip anksti matosi?![]()
Taip
Saulėlydis parašė:
Nuo 8sav.
Ačiū
Saulėlydis parašė:
Nuo 8sav.
Viska labai gerai mato nuo 8 sav? Mano vizitas dabar bus 9-10 sav as galvojau kazkodel kad per vidu ziures
Dayneris30 parašė:
Viska labai gerai mato nuo 8 sav? Mano vizitas dabar bus 9-10 sav as galvojau kazkodel kad per vidu ziures![]()
Tikrai ne. Per pilvo sieną kuo puikiausiai matys
Lindi parašė:
Prasau gal galite pagelbeti nuo tu emociju jauciuosi ne visa info isgirdusi.
Sake apsilankyti privaciai pas genetika nuo 11-13 sav. Kai paklausiau ar sitoje po…
Vilniuje genetikas Santarose. O kodėl sakė privačiai? Juk su siuntimu nemokamai. Moterims 35m + arba jei jų vyrams 42m. Ir dar jaunesnėms,jei mato kažkokius kabliukus- giminėj apsigimimai ir pan.
O genetikas atlieka išsamų ECHO, siunčia Prisca kraujo tyrimams, o po to jeigu yra kokių kabliukų,tai VVT( vaisiaus vandenų tyrimui)