Bus2 parašė:
Laukit ramiai, jei normalus nieštumas priklauso 3echo
Ta prasme per visą nėštumo laikotarpį tik 3 echo?
Bus2 parašė:
Laukit ramiai, jei normalus nieštumas priklauso 3echo
Ella27 parašė:
Sveikos, kiek mg folio rūgšties geriate? Man kažkodėl ginekologė sakė gerti 800 mg 🤔
Man sakė gerti 800, nes prieš pastojant nevartojau niekad. Sakė, kad po pirmo trimestro galima bus gerti 400
9920916 parašė:
Nemokami,kurie priklauso nestukem - taip. O kiek privaciai planuojat lankytis,jau cia jusu reikalas 😊
Sofi parašė:
Man sakė gerti 800, nes prieš pastojant nevartojau niekad. Sakė, kad po pirmo trimestro galima bus gerti 400
Na kaip įdomiai jums sakė, nes folio rugstis tai rekomenduojama iki pastojant ir pirma neštumo trimestra (kol vystosi nervinis vamzdelis), po to vartoti neberekomenduoja, bent man taip su pirmu nėštumu sakė gydytoja
9920916 parašė:
Na taip jei nėštumas normalus
navickė parašė:
Na kaip įdomiai jums sakė, nes folio rugstis tai rekomenduojama iki pastojant ir pirma neštumo trimestra (kol vystosi nervinis vamzdelis), po to vartoti neberekomen…
Visą nėštumą gėriau iki pat pabaigos.
Viktorija. parašė:
Siaubingai skauda dantį.. 🤯 Kokį vaistą būtų galima gerti skausmui malšinti?
zinau kad paracetamolis OK bet ar padės neaisku..
Sveikos visos. Kaip jusu savijautos, kaip pilvukai? 🌸
As vakar buvau privaciai su vyru pas gyd echoskopui, nes siandien isskrenda, tai mano maziukas 2,6cm, pagal echo 9+3, viskas kolkas atrodo gerai. Mano pilvukas gan matosi, kas keista. Gal del antro nestumo. Zinoma su laisvais drabuziais nesimato nieko. Savijauta gera, apart didelio miego noro. Ai ir dar visai dingo noras kavai, kas labai keista, nes siaip be kavos pas mane joks rytas neprasidedavo🤪