Lindi parašė:
maniskis gime 14 kovo , si menesi negavau![]()
Normalu, kad negavot, nes jūsų nga baigėsi tik gegužę, nes manoji gimusi kovo 2 d. ir nga buvo iki balandžio 27 d., tai už tas kelias dienas gavau
Lindi parašė:
maniskis gime 14 kovo , si menesi negavau![]()
Normalu, kad negavot, nes jūsų nga baigėsi tik gegužę, nes manoji gimusi kovo 2 d. ir nga buvo iki balandžio 27 d., tai už tas kelias dienas gavau
Mettija parašė:
Valgem lactose free, tai kakis žalias buvo, plius rangės pilvą putė ir išbėrė skruostą. Kabrita (pigenių yra) vyras norėjo, nes jo rato tėvai sakė lb gerai toleruoj…
sveiki, galbūt pasidalintumet, apie koki pigesni Kabritos kalbat? esu girdejusi, kad super misinukas, bet kaina tai oioi🫣🫠😀
Angels22 parašė:
Sveikos, mano mažoji užmiega ir nusiramina tik prie to "baltojo triukšmo", kažkaip neramu, kad jai tik tas padeda😔 gal kurios irgi? Galvoju ar nėra blogai dažnai le…
Vaje kaip jūs pati pailsite prie to triukšmo? Mane turbūt nervintų pastovus garsas namie, kad ir "raminantis" 🙂 maniškė visada užmiega kai siurbiu namus, bet baigiu siurbt ir atsikelia, jie kažkaip labai greit pastebi kad baigėsi užesys🙂 gal tiesiog vis pabandykit pamigdyti be jo, gal dar neatradote kitokio migdymo kuris vaikeliui patiktų? Aš 2 mėnesius supavau ant rankų kol supratau kad jai to nelabai reikia, geriausiai ir greičiausiai užmiega paguldyta ant šoniuko, apkloju, už rankytės palaikau, jei nerami tai veidukais susiglaudžiam, tai 3 min ir miega.
Mums dabar 3 mėnesiai beveik, tokią patirtį turėjom vakar... paprašiau bobutės kad pažiurėtų valandai, norėjom kartu su vyru apsipirkti parduotuvėje, tai ką galvojat, priėjo bobutė pakalbint, tai vaiko akys didelės, lūpa atvėpo, ir kaip pradėjo verkt... atrodo bobutės išsigando, nejau jau taip reguoja į kitus žmones? Ar taip gali būti? Bobutė aplankė po kokių 3 savaičių nesimatymo🤯 ir nesusidraugavo, likau namuose😆
euonia parašė:
sveiki, galbūt pasidalintumet, apie koki pigesni Kabritos kalbat? esu girdejusi, kad super misinukas, bet kaina tai oioi🫣🫠😀
Holle pvz https://www.lastmile.lt/product/Livin/Pradinio-maitinimo-ozku-pieno-misinys-kudikiams-nuo-gimimo-Nr-1-biodinaminis-Holle-400g?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=GO_Search_DSA_All_web_pages&utm_term=&utm_content=adgroup-134411583542_ad-720443630877&paid-custom=Google-CPC&gad_source=1&gad_campaignid=17341782461&gclid=CjwKCAjw3MXBBhAzEiwA0vLXQdGbh37IxNj65ytffwc2AqhrT2rTziHEbrBNw8MwCl8ftVnsZr4lnRoC1EsQAvD_BwE Na vyras pasirinko Kabrita ir perka pats🙂 taip kaina ohoho bet mes mišriai valgom, tai 3-4 maitinimai tik gaunas, vat kai mp visiškai dings va tada jau bus įdomiau🤭
Lovelov parašė:
Vaje kaip jūs pati pailsite prie to triukšmo? Mane turbūt nervintų pastovus garsas namie, kad ir "raminantis" 🙂 maniškė visada užmiega kai siurbiu namus, bet baigiu…
Jap, šventėm gimtadienį ir buvo laikas miegui, vyras kažkur dingęs buvo na ir neturėjau kaip pagamint mišinio, o teta pasisuko ir paprašė palaikyt- mum tada buvo 2 mėn- išsiklykė taip kad teta vyrą pati rado greit🤣 dar nebandėm kad kas paimtų lyg visiems šypsosi kai ją kalbina, bet ant rankų dar nieks neėmė😁 visi bijo kad galvos nelaiko dar🤣
Lovelov parašė:
Vaje kaip jūs pati pailsite prie to triukšmo? Mane turbūt nervintų pastovus garsas namie, kad ir "raminantis" 🙂 maniškė visada užmiega kai siurbiu namus, bet baigiu…
Aš irgi pastebėjau, kad mano mergytė irzli arba būna verkia, kai kažkas kitas nešioja. Net kai vyras paima po ilgesnės dienos atskirai, ji nenori būt su juo, reikia laiko, kol prisipratina vėl
Aš dažniausiai aprengiu smėlinuku ilgom rankovėm ir kelnytėm. Kojinyčių nededu, kad kuo daugiau būtų basomis. Einant į lauką uždedu kepurytę ir kartais ploną megztuką, jei saulytės nėra ar stipresnis vėjas. Labai pasiteisinus programėlė "baby weather", kai nežinai ką rengti 😄
Marija55 parašė:
Sveikos, kaip rengiate vaikus į lauka kai toks karštis ?😁