Vejavaikiss parašė:
Bet jums pavyksta valgyti maistą tokį patį kaip visada? Aš pastarosiom dienom galiu valgyti tik toastus ir vaflius be skonio 😅
Aha, viską valgau normaliai. Pirma trapukas, tada jau kemšu 😁 šiandien ir burgeris ir tortukas sulindo
Vejavaikiss parašė:
Bet jums pavyksta valgyti maistą tokį patį kaip visada? Aš pastarosiom dienom galiu valgyti tik toastus ir vaflius be skonio 😅
Aha, viską valgau normaliai. Pirma trapukas, tada jau kemšu 😁 šiandien ir burgeris ir tortukas sulindo
Laimedelnuose parašė:
Kurios atlikote šlapimo pasėlio tyrimą, ar buvo kuriai tas tyrimas ne geras? Man parėjo blogas tyrimas, gydytoja išrašė vaistus, bet....informaconiame lapelyje aišk…
Yra tekę gert ne nėštumo metu, mane nuo jų vimdo net neįsidėjus į burną, vien pajutus kvapą. Tai visad prašau skirti kitus, bet matyt nėštukėm yra didesni apribojimai ir kitokių negali gydytoja skirti. Sveikatos ❤️
Greta5 parašė:
sveikos, kokia jusu nuomone apie xonvea vaistus ( skirti nuo pykinimo/ vemimo)?
50/50, būna padeda, bet ne iki galo. Vistiek geriau, negu nieko...
navickė parašė:
O kaip jums apetitas (tų, kurių nepykina ištisai), na aš amžinai alkana, užknisa tas jausmas, jei ilgeliau nepavalgau ima pykint 🙈 o kai pradedu valgyt kažką, atrod…
Man irgi tas pats🙈 Į darbą nešuosi krekerių, visokių užkandžių, nes jeigu nors kiek pertrauką padarau baisiai pykina. Tiesa dar šiek tiek padeda mėtiniai čiulpiami saldainiukai.
Saule5 parašė:
Man irgi tas pats🙈 Į darbą nešuosi krekerių, visokių užkandžių, nes jeigu nors kiek pertrauką padarau baisiai pykina. Tiesa dar šiek tiek padeda mėtiniai čiulpiami …
Reiks nusipirkti ir išbandyti 🙏🏻
Sveikos,
Manau, kad metas ir man "prisiduoti". Ilgokai esu čia tik skaitytoja, bet matau, kad yra panašių aplinkybių "kolegių". Taigi, šis kukulis planuotas, bet pavykus planui - išsigandau ir pradėjau panikuoti. Dar ir dabar aplanko baimės ar viskas bus gerai, ar užteks visko, ar aš susidorosiu. Žinau, žinau, ne dabar galvoti reikia, bet negaliu suvaldyti minčių. Man 35+, tai bus trečia atžala šeimoje. Gal dabar suprasit mano nerimą vis dar pačiai sunku suvokti, kad tai vyksta iš tikrųjų
Mačiau, kad yra dar kelios vyresnės nėštukės. Būtų smagu išgirsti jūsų planus. Aš šiandien pridaviau kraują Nipt'ui. Ir jau laukiu vizito pas trečio lygio akušerį-ginekologą (šitas priklauso visoms nuo 35 metų). Savijauta - gerokai jautresnė uoslė, emocionalumas (galiu apsiverkti su pasikūkčiojimu lygioj vietoj), ėdrumas ir tuo pačiu beveik visada sustojusio skrandžio pojūtis, šleikštulys ir pykinimas (nevemiu), energijos trūkumas ir sutrikęs miegas. Na ir pilvą slėpti vis sunkiau
PeakyBlinders parašė:
Sveikos,
Sveika prisijungusi. Kadangi šiuo metu domiuosi Nipt, noriu jūsų paklausti, per kiek laiko jums žadėjo atsakymus pateikti? Ir kur darėte?
Napyks parašė:
Sveika prisijungusi. Kadangi šiuo metu domiuosi Nipt, noriu jūsų paklausti, per kiek laiko jums žadėjo atsakymus pateikti? Ir kur darėte?
Šiandien pridaviau kraują, žada, kad per porą savaičių turiu sulaukti rezultatų. Tikėtis galiu kitos savaitės gale. Aš dariausi per savo polikliniką, kurioje esu prisirašiusi, šiuos - https://www.kardiolitosklinikos.lt/paslaugos/25/natera-nipt-tyrimas-ivertinantis-vaisiaus-chromosomu-trisomiju-rizika-3187. Bet jų yra ir daugiau, ir net geresnėmis kainomis kitur (man rodos).