Bitu parašė:
Atsikeliau su baisiai didele sloga...net viena puse nosies uzsikisus...ka galiu vartoti kazkaip nepamenu zinau paracetamoli jeigu jau labai blogai o daugiau ar koki…
Geriau paciai nesigydyti, gal su vaistinei patartu kazka
Bitu parašė:
Atsikeliau su baisiai didele sloga...net viena puse nosies uzsikisus...ka galiu vartoti kazkaip nepamenu zinau paracetamoli jeigu jau labai blogai o daugiau ar koki…
Geriau paciai nesigydyti, gal su vaistinei patartu kazka
Lindi parašė:
Sveikos😊 Kelinta savaite keliausite i 11-13+6 sav. priklausanti echoskopa?
Koks Jusu planas po echo spresite ar darytis prisca, nipt ar iskart jau zinot, kad…
As kiek domejausi ir su daktare konsultavausi tai sake synlabe tikliausiai, maziausiai nutinka kad reikia pakartoti. Dar chatgpt visa isnarsiau tai irgi rase kad neobona tiksliaisias ir siuncia i ispanija kurios labaratorija geriausia europoje.
Lindi parašė:
Koks Jusu planas po echo spresite ar darytis prisca, nipt ar iskart jau zinot, kad…
Jei pagal amžių niekas neliepia darytis, aš nesidaryčiau. Bet čia kiekvieno individualus reikalas.
SimSima parašė:
Labas, o gal gali pasidalinti kur dareisi nipt tyrima?
Gruzdienės klinikoj, Klaipėdoj
Glaudi parašė:
Man su pirmais bernais nepilnai 11 sav buvo,kai pasake,jog 90% berniukas 😊
Man 30metu. Trecias vaikas, Nipt butinai darysim nors kazkokiu apsigimimu netur…
O kokį butent paketą darysite nes ju ten ne mažai yra
Sveikos! Eina man jau 11-a nėštumo savaitė, tačiau pykinimas baisus.. kaip pradeda nuo ryto taip ir pykina visą dieną, net ir naktim, vėmimas pasitaiko kol kas tik rytais, buvo kelis kartus ir nakties metu. Jau maistą tikrai prisižiūriu.. geriau ir Xonvea vaistus nuo pykinimo, bet jokio rezultato. Gal kas turi kokių patarymų ką daryti tokiu atveju?
Taip pat, partneriui rastas kandidozės grybelis burnoje, kažin ar aš turėčiau sunerimti dėl to?
Ačiū už bet kokius patarimus!
ema02 parašė:
Sveikos! Eina man jau 11-a nėštumo savaitė, tačiau pykinimas baisus.. kaip pradeda nuo ryto taip ir pykina visą dieną, net ir naktim, vėmimas pasitaiko kol kas tik …
Sveiki, parašiau jums asmeniškai.
Lindi parašė:
Sveika, man 31, pirmas nėštumas, nipt darysiu tuo pačiu kartu kaip ir tą svarbųjį echoskopą. Genetikos Klinikoje pas E. Benušienę. Bus 12+3. Tuo pačiu su nipt ir lytį sužinosiu
ema02 parašė:
Sveikos! Eina man jau 11-a nėštumo savaitė, tačiau pykinimas baisus.. kaip pradeda nuo ryto taip ir pykina visą dieną, net ir naktim, vėmimas pasitaiko kol kas tik …
Nežinau ar jūsų atveju padėtų, bet man padeda ryte dar iš lovos neišlipus suvalgyti trapuka ar belvitos sausainiuka. Tada dar paguliu, pakvepuoju ir po kokiu 10 min tik keliuosi. Nuima ta bloguma rytini kur nieko neina daryt per ji 🙈
ema02 parašė:
Man vakarais/naktim labai prastai būna. Daktarė patarė valgyt dažniau, bet po mažai ir tik tai, ko norisi. Man pačiai padeda suvalgyt kažką rūgštaus, pvz sultinius anansinius ledus ar guminuką ir vengiu gulėjimo, judant ar bent sėdint ir kažkuo užsiimant (spalvinimu, mezgimu ir tt) ne taip bloga būna. Laikykitės, turėtų praeiti kelių sav. bėgyje 🤞🏼