Littlemagpie parašė:
As pamenu tas islaidas su pirma dukra, o jums dar dvigubai viskas.
Taip bugaboo pats geriausias. Kiti labai dideli ir sunkus.
Littlemagpie parašė:
As pamenu tas islaidas su pirma dukra, o jums dar dvigubai viskas.
Taip bugaboo pats geriausias. Kiti labai dideli ir sunkus.
sun1234 parašė:
Galimai žemai, nes žemai judesius jaučiu
Aš irgi žemai jaučiu. Atrodo, kad rimto reikalo reikia eiti😄 bet tikriausiai žemai įsitaisęs ☺️
JOLE- parašė:
Įdomu nuo kokios sav planuojate pirkti daiktus leliukams?
Nežinau kodėl, bet mano nusistatimas jog sueinant 7menesiems (dekretui) man atrodo logiskiausia praktiskiausia viska pirktis, susiruošti nes na atrodo dekretas jau ir i darba nebereikia jei dirbi atsiranda laisvesnio laiko, tas nestumas toks uztikrintas labai daug jau išlaukta yra, plius ir uz dekreta zinai jog gausi pinigelius, finansine prasme lengviau, na cia tik mano nuomone nes as pasiskaiciavus jog man pirmai pradziai reikes apie 700e ir tikrai prekes nera brangiausios bet naujos geros patogios.
1. Vežimelis 3 in 1
2. Lovyte
3. Gultukas
4. Vonele
5. Čiuzinukas lovytei
6. Gimdimo rinkinis (sau)
Brangu viskas baisiai, ziuriu tikrai ne prabangiausiais prekes, bet kad tarnautu vezimelis pvz iki 2-3 metuku- lovyte tai pat. aisku visur ziuriu jei tik gausiu ka pigiau tai tikrai perpirksiu pigiau arba gal dovanos kazkas kazka aisku dar drabuzeliai cia i kaina neiejo, bet ju manau pirksime mazai pirmais metais gyvenimo nes labai daug mociutes jau uzpirkusios plius greit isauga tai nesinori daryt dideliu investiciju i paprastus drabuzelius.
Kvietkelis parašė:
Nežinau kodėl, bet mano nusistatimas jog sueinant 7menesiems (dekretui) man atrodo logiskiausia praktiskiausia viska pirktis, susiruošti nes na atrodo dekretas jau …
Jei skaičiuojatės finansus, priskaičiuokit visokias patalynes, pledukus vaikui, kombinzoną, visokius tepaliukus krutinei mamai, sauskelnių skirtingų, palučių ir kt higienos dalykų, vaistų tinkamų naujagymiam vaistinėlė ir tt Smulkmenos, kai sudedi pavirsta nemaža suma.
Sveikos.,
Aš bandžiau susidėt +/- krepšelį
Vežimėlis 3in1
Lovytė
Vonelė
Buteliukai
Pataliukai
Marliukai
Vystyklai
Kombinzonas
Vokelis
Na plius minus keli rūbeliai ir blyn 1200eur, o ir tikrai nededu brangių, realiai nuo pirmo nieko neturiu apart pataliukai ir storas merilo vilnos pledukas🙈🙈🙈
JOLE- parašė:
Vyras ims vaiko priežiūros atostogas. Gal kas primins kaip ten viskas vyksta 🙈 nieko nepamenu. Ar darbe sutvarko ar reikia eiti į Sodrą.
Aš kiek atsimenu informavo viršininką +/- kada gimdymas ir kad eis tam 1mėn, kai jau išvežė į ligoninę (2sav anksčiau) informavo vadovą ir viskas
Kvietkelis parašė:
Nežinau kodėl, bet mano nusistatimas jog sueinant 7menesiems (dekretui) man atrodo logiskiausia praktiskiausia viska pirktis, susiruošti nes na atrodo dekretas jau …
Nepirkčiau vežimo 3 in1. Tuo labiau ten kur kėdutės, kur net dorai adac testai neatlikti... nebent maxi cosi, cybex ar pan.
nepamirškite vokelio į vežimą. Pledas šiltas, nes vis gi žiema bus. Kombinezonas. Marliukai. flaneles siuvausi, labai puikiai tinka kaip rankšluostukas šluostyti nuprausus užpakaliuką. Pirkčiau ne pataliukus, o vokelį, kur uždengia ir rankas arba vystyklą miegoti namie. Gultukas, manau, bent pirmus tris mėnesius nereikalingas - o ir nerekomenduotinas. Pampersai vaikui.