2024.08.05 16:18 (prieš 2 mėn.)
Starapole parašė:
Sveikos, sakykit kaip vyksta jusu apziura lankantis pas savo ginekologe? Nes man tik pamatuoja spaudima ir pasveria karta i menesi, realiai ta gali padaryti seimos …
Mano pirmas neštumas esu iš panevežio nuejau pas Ginekologa savo poliklinikoje labai tiksliai žinojau savo paskutiniu menesiniu diena, apsiskaiciavus buvau jog man yra 6 savaites, taigi kai nuejau jis manes nei ant kedes liaudiskai tariant nesodino, nei nieko nedare nei tirimu paskyre nei spaudima matavo, tiesiog pasake labai mazas nestumas nera ko ir kur ziureti viso gero ateikit 10 savaite, logika tokia jog pirmas ekoskopas daromas jau juo 12iki 14 sav ,,valdiskai'' bet eiles yra dideles pns apie menesi laiko reikia laugti Ir dar pasiule kad gali uz 50 e padaryti pas save privačiai tai iskarto red flag kad kazkas su juo neitema. Iskarto isireikalavau jo siuntimo darytis ekoskopui vos nevos, pavyko, ir tada iskarto uzsiregistravau pas kita ginekologe, ir po pirmo ekoskopo pas ja nuejau, taigi kadangi buvau pas ja pirma karta uzvede nestumo knygele pasvere pamatavo apklause dar spaudima pamatavo, ir dave siuntima antram ekoskopui, ai tiesa kraujo tirimus padare nuo uzkreciamu ligu ir cukraus, kas jau priklauso pasidaryti, seip tai niekas ten valdiskai neziuri pro mikroskopa, viskas eiles tvarka ir pagal savaites aisku reikia isiringti normalu ginekologa labai svarbu tas, o jeigu pas jus viskas normos ribose tai jusu ten kaskart nerakines ant kedes ar tai neekoskopuos kai ateinat i kabineta.