Kvietkelis parašė:
Kai pastojau ginekologes klausiau apie vaistus nuo vemimo nes labai idomu bv ar galima , tai sake jokiu butu negalima. Nebent gal yra specialus kazkokie
Zinoma kad yra specialus nesciosioms matyt nezino gydytoja
Kvietkelis parašė:
Kai pastojau ginekologes klausiau apie vaistus nuo vemimo nes labai idomu bv ar galima , tai sake jokiu butu negalima. Nebent gal yra specialus kazkokie
Zinoma kad yra specialus nesciosioms matyt nezino gydytoja
mylimukac parašė:
Viršutiniai skaičiai neperleidžiamais 24mėn
Čia imate vidurkį tarkim 12 paskutinių mėnesių algos ant popieriaus? Ar kaip?😅
Blueberryy parašė:
Čia imate vidurkį tarkim 12 paskutinių mėnesių algos ant popieriaus? Ar kaip?😅
Taip, pas mane stabilus atlyginimas
Saule-22 parašė:
Aš pati geriu Xonvea, ginekologė išrašė. Tai tikrai stebuklingi vaistai, susilaikau nuo vėmimų, tačiau man juos skyrė dėl daugkartinių vėmimų, net vandens negalėjau…
Israso vaistu nuo vemimo ar pykinimo, geriau ir as, padejo.
Sveikos merginos, šiandien ryte dariausi kraujo tyrimus, e.sveikatoje jau atėjo atsakymai, ir prisikabino prie skydliaukės TTH. Rašo įtariamą hipotirozę, siuntimas pas endokrinologą, tik nesuprantu kodėl, nes mano rezultatas: 2.77, kai norma 0.27-4.2🙈 Rytoj gyd. skambins, bet šiandien knieti sužinoti kodėl skaito kaip nukrypimą🤔 Gal kuri susidūrėte su tuo pačiu?🙂
Saule-22 parašė:
Sveiki, jungiuosi ir aš prie sausinukų ❤️ Esu pirmame nėštume ir labai jaudinuosi dėl savijautos... Tik kai pastojau organizmas nepriima mėsos, vėmiau nuo bet ko pr…
Asmeniškai man vemimai visi dingo šią savaitę, tikiuosi, kad ir nebegrįš. Prieš tai jeigu jau pradėdavau vemt tai vėmiau po 14-16 kartų per dieną, nieko nei suvalgyt negalėjau nei atsigert, nes viskas iškeliaudavo atgal. Šiaip man mano ginekologė nuo pykinimo ir vemimo buvo išrašius tabletes Xonvea tai padėjo, nustojus vartot jas viskas grįžo, bet jau nebeilgam. O dėl mėsos pagrinde galiu valgyt vištieną, kiauliena ir kt. žveriena visiškai netraukia, o ir nuo kvapo kiaulienos dar kartais supykina. Kažkaip šiaip neštumo metu labiau norisi maisto, kuriame nėra mėsos. Šiaip kiek žinau kiekvienai skirtingai ten su tais vemimais ir pykinimais, kol negėriau vaistų rytais visada gerdavau imbierų arbatą su citrina ir pastoviai šaldiklyje turėjau vaisinių ledų, pajutus, kad pykina juos valgydavau asmeniškai man šitie du dalykai pagelbėdavo bent trumpam pasijausti geriau. Palinkėsiu, kad ir jum kuo greičiau dingtų visi pykinimai ir galėtumėt pradėt džiaugtis gera savijauta! ❤️
kristoliukas01 parašė:
Sveikos merginos, šiandien ryte dariausi kraujo tyrimus, e.sveikatoje jau atėjo atsakymai, ir prisikabino prie skydliaukės TTH. Rašo įtariamą hipotirozę, siuntimas …
Mano tokie ginekologė sakė, kad čia gerai viskas 🤔 o vat prieš nėštumą buvo 4 su kažkiek tai sakė jeigu dabar taip bus tai jau skaitosi blogai.
Saule-22 parašė:
O kaip veikia tos išmokos, jei dirbama su individualia veikla?
Reikia teikti SAV pranešimus ir mokėti avansinius mokėjimus, kad gauti išmokas
kristoliukas01 parašė:
Sveikos merginos, šiandien ryte dariausi kraujo tyrimus, e.sveikatoje jau atėjo atsakymai, ir prisikabino prie skydliaukės TTH. Rašo įtariamą hipotirozę, siuntimas …
TTH gydytojos nestumo metu nori laikyti iki 2. Jei nesilauktumete niekas nesikabinetu, taciau, nesciosioms normos mazesnes. Mano taip pat buvo normose 3.22, taciau israse tiroksino pacia maziausia doze, ir stebim kad rodiklis nekiltu auksciau 2.
Jusu atveju rodiklis jau telpa i 2 trimestro normas, kuri yra iki 3, taciau, speju gydytoja nori apsidrausti. 😍
mylimukac parašė:
Aš tai tos skaičiuoklės nesuprantu į kuriuos skaičius žiūrėt😄
O kokia jūsų alga buvo?
Mano alga i rankas buvo 720 panasiai bet buvo laiko kai dirbau pradzioje buvo 350 panasiai nes pradzioj ant puse etato gaunasi kad dirbau. Tai pvz sausi gimdysiu, kai skaiciuos ismokos sumas neskaiciuoja uz gruodi ir lapkriti nes uz du menesius atgal pajamu nevertina. Ten ilgai aiskinaudi su sofros darbuotoja tai man ant popieriaus teiseina 400 su kapeikom bet gi dar mokescius deja nuskaiciuoja nuo vaiko prieziuros ismokos tai gausis i rankas 347e minimali ismoka. Gaila man tiesiog tas puse etato suvare del ismokos didzio..... ten pazejus bedarbio pasalpos daugiau gauciau nei motinistes ismokos i menesi iseina jog bedarbui moka daugiau nei stazo turinciai mamai kuri augins vaika