sun1234 parašė:
Šiandien paime man tepinėlį, skaudejo, bet visada taip budavo, tačiau grįžus namo pastebėjau, jog truputis kraujo atsirado ir šlapimas pasikeitė į tamsiai ruda/raus…
Čia ta BGS bakterija?
sun1234 parašė:
Šiandien paime man tepinėlį, skaudejo, bet visada taip budavo, tačiau grįžus namo pastebėjau, jog truputis kraujo atsirado ir šlapimas pasikeitė į tamsiai ruda/raus…
Čia ta BGS bakterija?
manau skauda visad, nesvarbu ar taškelis ar leliukas. Kaip ir sakė kažkas tai yra praradimas, kaip laidoti artimą žmogų. Vienam praradimas iš šono mažas, o kitam labai didelis. Ir draugų tarpe buvo. Aš sakiau: taip, tai yra praradimas. Bet neprarask vilties. Nesakiau: kad ai dzin, taskas juk ten buvo.
Man pačiai pirmas nėštumas buvo gresiantis persileidimas, niekada negalvojau, kad taip skauda kai nežinai kuo viskas baigsis. Kiekviena diena galvojau: dar pabūk, dar pasilik. Ačiū Dievui, mano poniai tuoj 3 metai 🥰😇 o kai nuėjau pirma vizitą išvis sakė: čia net nėra vaisiaus, tada sakė persileisi. Keičiau gydytoja ir va prašau ką turim, karaliene namuose 😄🥳
sun1234 parašė:
Bgs eme? Gal pavirsutiniskai kazka kabino..Gerai, kad ryt einat, viska apziures, bus ramiau ;)
Vilmukaz parašė:
Bgs eme? Gal pavirsutiniskai kazka kabino..Gerai, kad ryt einat, viska apziures, bus ramiau ;)
Aha, šis, labai nemaloni procedūra, paskaičiau, kad daug kam taip būna, tai ramiau pradžioje pradėjau galvoti, jog gal ką dažančio šlapimą suvalgiau 😅
sun1234 parašė:
Aha, šis, labai nemaloni procedūra, paskaičiau, kad daug kam taip būna, tai ramiau pradžioje pradėjau galvoti, jog gal ką dažančio šlapimą suvalgiau 😅…
Jo, nemalonus tyrimas
Vilmukaz parašė:
Jo, nemalonus tyrimas
Nežinau kuo jis nemalonus? Pirma nėštuma kai dare nieko nejaučiau, jokio kraujo nebuvo. Juk ten paima kaip su dideliu ausų krapštuku. Čia ne gimdos kaklelio tyrimas, kad turi nugnybti dalį kažkokia
julyp parašė:
Nežinau kuo jis nemalonus? Pirma nėštuma kai dare nieko nejaučiau, jokio kraujo nebuvo. Juk ten paima kaip su dideliu ausų krapštuku. Čia ne gimdos kaklelio tyrimas…
Skaudejo, gal grubiau tiesiog dare
sun1234 parašė:
Nu gal. Va Gimdos kaklelio patikra tai gal ir ne pati maloniausia procedūra 😄
sun1234 parašė:
Matyt ir nuo akušerės rankos priklauso, su pirmu labai nemalonu buvo, su antru ir dabar nieko nejaučiau visai 😁
EliNora parašė:
Matyt ir nuo akušerės rankos priklauso, su pirmu labai nemalonu buvo, su antru ir dabar nieko nejaučiau visai 😁
Man 23 diena bus, galesiu palygint 😄 nes su pirmu nieko nejaučiau