Sveikos, gal kam reik? Liko nuo gimdymo. Dovanoju
Pampersai. 5 vnt
Gruodis24 parašė:
Reik eit vėliausiai 8 savaitę, nes jei pasiųs pas genetikus, dar reiks eilêj palaukt iki lyg 12 savaitės kokios
Tai 6-8sav tikrai reik apsilankyt, kad patvirtinų ar vietoje ir jau širdutė plaks👍 bet 4-5sav tikrai nėra prasmės eit, tuo metu galima kraujo tyrimus sekti hcg.. O gydytojų visokių yra, aš pas ginekologus visada ėjau privačiai, neturėjau blogų patirčių..
Nairobi parašė:
Tai 6-8sav tikrai reik apsilankyt, kad patvirtinų ar vietoje ir jau širdutė plaks👍 bet 4-5sav tikrai nėra prasmės eit, tuo metu galima kraujo tyrimus sekti hcg.. O…
Nu aš norejau eiti 7 savaičių, mane pasikvietė 5 savaičių, nes vizitui vieta atsilaisvino. Ir ėjau, nesuprantu kodėl reiketu neiti? Kas kaip nori tas taip eina. Su pirmu nėštumu išvis nieko nežinojau ir ėjau tik pasidarius testą, nuo to niekas neblogiau
julyp parašė:
Nu aš norejau eiti 7 savaičių, mane pasikvietė 5 savaičių, nes vizitui vieta atsilaisvino. Ir ėjau, nesuprantu kodėl reiketu neiti? Kas kaip nori tas taip eina. Su …
Na blogiau nebus, bet esmė, kad nelabai kas matosi.. Tai dėl to bent 6sav gerai būtų sulaukt, aš pirmą kartą su pirma lygiai 6sav buvau, širdutės dar nerado plakančios, tai kažkaip liūdnas vizitas atrodė, vėliau pakartojau 8sav ir visai kitoks jausmas išėjus..
Poppy8 parašė:
Mano lygiai ta pati istorija, du praradimai - į vieną gydytoja žiūrėjo labai pragmatiškai, tipo ne kiekviena juk sėkla ir darže sudygsta 🫣🫣 o po kitos jau gavau dau…
O taip atsimenu II brūkšneliai ir vietoj laimės vėl baimė, vėl dvejonės ar vietoj, o kiek šį kartą užsibus..
Taip, 4sav nėštumas mediciniškai nėra dar vaisius ir gali nutikti daug kas.. bet čia suprasim tik tos kurios įdėjo daug pastangų, kad pamatytų tuos II , ir už tuos du brūkšnelius kovojo, prarado ir p.n
Nairobi parašė:
Na blogiau nebus, bet esmė, kad nelabai kas matosi.. Tai dėl to bent 6sav gerai būtų sulaukt, aš pirmą kartą su pirma lygiai 6sav buvau, širdutės dar nerado plakanč…
Nežinau. Priklauso nuo gydytojos kaip viską pateikia ir pasako. Aš buvau rami ir išėjus tu 5 savaičių kai nieko nematė
mylimukac parašė:
Ruošiu pamokas su savo 2antroku ir galvoju, kad tuoj išprotėsiu🙈😃
Parašyta viena skaito ką kita išsprendžia išvis neaišku ką.. sakiau iš tų nervų tu…
Aš nemėgau daryti savo namų darbų kai reikėjo, o dabar tiesiog nekenčių jų 🤣 net purto pagalvojus, kad reikės padėti 😅 o kol jie prisiruošia tuoj da tuoj ...
mylimukac parašė:
Ruošiu pamokas su savo 2antroku ir galvoju, kad tuoj išprotėsiu🙈😃
Parašyta viena skaito ką kita išsprendžia išvis neaišku ką.. sakiau iš tų nervų tu…
Mano tai sugeba per vakarą namuose visa mėlyna būt 😄 atrodo, kad kiekviena vakarą ja lupam, jau aukletojos tuoj taip ir galvos 😄😄