Utopija parašė:
Buvau santaru dienos stacionare, daktare jau išrašė mane, palinkėjo sėkmės gimdyme. Ketvirtadienį skatinimas laukia ☺️ sako apsišarvuokite kantrybe, nes gali ir ilg…
O kodel skatins?
Utopija parašė:
Buvau santaru dienos stacionare, daktare jau išrašė mane, palinkėjo sėkmės gimdyme. Ketvirtadienį skatinimas laukia ☺️ sako apsišarvuokite kantrybe, nes gali ir ilg…
O kodel skatins?
Utopija parašė:
Nu bent datą žinot ir galit emociškai ruoštis 🙂 nes daug čia mūsų tiksinčių ir neaišku ar dienų ar savaičių klausimas. Kartais atrodo, kad norėčiau datą žinot ir kiek liko 😀 Lyg ir vyksta kažkas, lyg ir nevyksta, man toliau ramiai sau kamštis šalinasi ir pilvas kietas karts nuo karto pasidaro
julyp parašė:
O kodel skatins?
Del diabeto skatina 39sav.
Poppy8 parašė:
Nu bent datą žinot ir galit emociškai ruoštis 🙂 nes daug čia mūsų tiksinčių ir neaišku ar dienų ar savaičių klausimas. Kartais atrodo, kad norėčiau datą žinot ir ki…
Na taip dėl to yra ramybės, bet aišku nėra ramu nežinot kiek aš ten prabusiu tuose skatinimuose ar kelias valandas, ar parą laiko visa išvargus. Tai tas nelabai nuteikia smagiai, bet kelio vistiek atgal nėra. Stengiuosi nusiteikti optimistiškai ☺️
Utopija parašė:
Del diabeto skatina 39sav.
Mane tai pasiguldė 5 dieną, skatino 7 dieną. Su dukra kai gimdžiau
julyp parašė:
Mano visad duodasi. Bet nejaučiu kai miegu 😃
Vyras turejo išeiti į darbą neišėjo. Važiuosiu į sinsay, gal mergaitei rasiu pizam…
As tai negaliu miegoti,kai duodasi man. Siandien uzmigau apie 4 ryto tik😑
Utopija parašė:
Man is vienos puses patiko skatinimas,kad nuvaziuoji ir jau ligoninei esi ir zinai,kad vienu ar kitu atveju pagimdysi😀 as tai per ta skatinima valgiau, tv ziurejau,bet veliau kai vakarelis prasidejo,tai nieko nebenorejau😂
Vyde parašė:
Mamos, kurios jau pagimdet pasidalinkit patirtim ar zadinat savo maziukus nakty maitint jei gerai miega?maniskei neblogai svoris auga, 6 dienos +300 g bet gavau…
Mano bunda pati jau, kas 3-3,5 valandos. Bet kol buvau ligoninėje žadindavau, nes geltą ankstyvąją turėjom.
O kiek gaunasi maitinimų Jums per parą?
Mystery parašė:
Mano bunda pati jau, kas 3-3,5 valandos. Bet kol buvau ligoninėje žadindavau, nes geltą ankstyvąją turėjom.
Paskaiciavau dabar kokie 7-8 . As irgi ligoninej zadindavau, bet dabar ji nakti kokias 5-6 val miega tai kazkaip ir nezadinu. Bet daktarei labai nepatiko galvoju ar as viena cia tokia taip vaika kankinu 😄🙈
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Nakti rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Taip manęs nemyli, kad apsidirbusiai vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuka burnon kiša. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta...
APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato.
Beje, o ar tikrai aš mergytė? Pasijudinau, pamperse, Ufff, palengvėjo. Moteriškė. Tikra.
O čia kas per veidas apsimiegojęs išlindo? Koks, po galais, „Valgyt ji nori"??? Šlapia man! Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau du apsimiegoję veidai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersa pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man...
Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersa reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisi. Išsivertė.
Ėėėė... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ka ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Valgyt noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – „Vėl apsidirbo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersa nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O valgyt kaip norisi, vaje tau... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti ją? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris kvailas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Kažko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas, kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas kvailesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu... Hrrrr... "