Utopija parašė:
3670g,53cm, gimė mūsų sūnus 2025-01-17, 00.21val❤️
Sveikinimai!!!❤️
Utopija parašė:
Sveikinimai!!!❤️
Utopija parašė:
Valio, sveikinimai 🎈🎈🎈
Ar labai prisikankinot su tuo skatinimu?
Utopija parašė:
Sveikinimai ❤️🎉
Poppy8 parašė:
Valio, sveikinimai 🎈🎈🎈
Ar labai prisikankinot su tuo skatinimu?
Buvau labai išvargus parašyt daugiau, nors vis dar esu parą laiko nemiegojus 😀 žinokit gerai jog negalvojau kas ką sako, na arba mano skausmo tolerancijos skalė aukšta. Nei tas skatinimas baisus buvo, nei tas balionėlis, kaip mane gąsdino draugė " o dieve blogiausia patirtis". Nuėjau į tualetą pyst ir iškrito jis. Taip kaip dėjo nebuvo malonu. Taip sąrėmiai irgi nėra malonu. Bet kažkaip iskvepavau visai ilgai ir iškentėjau. Gavau epidura. Paskui po 1val po epiduro džiaugsmo prasidėjo noras stumt ir per pusvalandį nuo to jausmo gimė mūsų sūnus. Viskas iškenčiama, tikrai neišgąsdino manęs. Išstūmiau, kirpo mane, šiek tiek nemalonu, bet vėlgi ne pasaulio pabaiga. Labai gera pamaina buvo, akušerė Laimutė yra kažkas tokio, kaip mama. Labai džiaugiuosi, kad ir vos paeinu dabar 😀 bet sūnelis ant rankų miega ❤️
Utopija parašė:
Buvau labai išvargus parašyt daugiau, nors vis dar esu parą laiko nemiegojus 😀 žinokit gerai jog negalvojau kas ką sako, na arba mano skausmo tolerancijos skalė auk…
Nuostabu, dar kartą sveikinimai 🫶 Daug dar turbūt duoda ir nusiteikimas, nepanikavimas, pasitikėjimas gydytojais, žinojimas kas vyksta su tavo kūnu ir kodėl vyksta.. Šaunuolė! 👏
Aš planuoju paskaityti kažkokių straipsnių apie gimdymo baimę ar kažką tokio, nes jaučiu, kaip pradeda nerimas imti artėjant terminui, nenoriu bais supanikuoti ar visai prarasti kontrolę 😀😀
Poppy8 parašė:
Nuostabu, dar kartą sveikinimai 🫶 Daug dar turbūt duoda ir nusiteikimas, nepanikavimas, pasitikėjimas gydytojais, žinojimas kas vyksta su tavo kūnu ir kodėl vyksta.…
Ištikrųjų ir gera akušerė duota tai, tikrai pasisekė ant geros pamainos uztaikyt taip neplanuotai. Bet aš sakyčiau mažiau skaitymų, nes kažkodėl žmonės dalinasi tik blogomis istorijomis, o geromis tai jau nelabai. 😀 kam tas moteris dar labiau gąsdint. Nes žinokit apie tą balionėlį girdėjau iš draugės, ir kitos draugės. Iš tos serijos " kaimynė gimdė, o dieve balionėlis sakė labiau skaudėjo nei gimdymas". Nu tai kam tokius dalykus kliedėt 😀 nes nu tikrai nesąmonė. Kam tas moteris gąsdint, gerai jog neklausiau.
Utopija parašė:
Buvau labai išvargus parašyt daugiau, nors vis dar esu parą laiko nemiegojus 😀 žinokit gerai jog negalvojau kas ką sako, na arba mano skausmo tolerancijos skalė auk…
Sveikinimai❤️ gavot privačią palatą? Kažkaip šiuo metu neapkrautos santariškės papuolė? 🙂 Beje jeigu ta pati Laima, tai pas mane per pirmąjį gimdymą dalyvavo, puiki🙏🥰
karrroooliiina parašė:
Terminas šiandien, jokios veiklos. Ryte buvau pas gine kaklelis 2,5cm kietas, pamatavo vandenis, tai per mažai vandenų atsiuntė į priėmimą. Sėdžiu laukiu apžiūros g…
Nu su tais vandenim įdomiai būna, kartais paleidžia dar porai dienų, kartais skatina 🙄 praneškit, ką sakys, sėkmės 🤗
Sveikos. Klausimą turiu tos kurios turėjusios CP ir dabar vėl turės CP. Į operacine reikia turėti tuos kaip ilgus naktinius kur priekį atsisega? Ar jau operacinėje duoda spec marškinius, nes visgi ir epidiura darys iš karto. Chalata turėjote taip pat ?
Nežinau kaip ta taše susikrauti į operacine. Vaikui tai kaip ir viskas aišku ką imti, o sau 🫠🤦♀️