Vyšnike3 parašė:
Kokio amžiaus esat?
Aš 38 m. Biški baugoka nėštumas tokio amžiaus.
manau nera ko bijoti, gimdo ir dar vyresnes ir sekmingai. o Nesekmiu ir 25metu buna taip, kad manau svarbi bendra sveikata o ne metai:))
Vyšnike3 parašė:
Kokio amžiaus esat?
manau nera ko bijoti, gimdo ir dar vyresnes ir sekmingai. o Nesekmiu ir 25metu buna taip, kad manau svarbi bendra sveikata o ne metai:))
Sveiki, kažin normalu kad nemato puslytės? MMS buvo kovo 15d, balandžio 22d persileidimas, kraujavau negausiai tris dienas. Keista bet gyd rekomendavo be pertraukos vel bandyti. Gegužes 15, 18 dienomis testai teigiami. Žinoma po visa šito ciklas kiek išsiderino, galimai ovuliacijos laikas kito. Šiandien pas gyd turejau užeiti gimdos kaklelio tyrimo ats, ir prasitariau kad testas teigiamas, krūtinė lyg nuplikyta, maudžia papilvę. Sako einam pažiuresim, ba ir sako nko nematau, nei puslytės. Gyd žodžiais gal anksti, bet jai užsiminiau kad jai nuo 04.22 tai penkta savaite, tai sako oj tada nieko nebus išsivalys. kraujo tyrimų neskyrė, jai labiau skaudes ateik. Gal kam kažkas panašaus buvo? Ar kurią savaitę tą pyslytę pamate? Nenoriu tiketi kad išsivalys, tikiu kad o gal dar pasirodys
Vyšnike3 parašė:
Mano vyrukams 11 ir 8. Ir štai trečias. Ir jaučiuos kaip pirmą kartą🤗
Mano 10-9 ir 8 tai tikrai kaip pirmą kartą jaučiuosi 😉
Vyšnike3 parašė:
Kokio amžiaus esat?
35 🙂
man rugpjuti 35 bus, tai irgi jau genetiniai tyrimai priklauso...
klausimas jums-ar dauguma jusu pykina/vemiate?
as su abiem sunumis vemdavau siaubingai, apie pykinima ir seileteki isvis tyliu 😰😰 dabar man 7 savaites-su baime laukiu pykinimo ir vemimo 😭😭 su abiem berniukais pradejo pykinti 7-8 savaite
narciziska parašė:
man rugpjuti 35 bus, tai irgi jau genetiniai tyrimai priklauso...
klausimas jums-ar dauguma jusu pykina/vemiate?![]()
Mane pykina dažnai, bet dar neteko vemti, užtai su maistu visiškai pasikeitė įpročiai 🙈 labai noriu saldumynų, ką anksčiau mėgau, net nebenoriu žiūrėti į tą pusę 🙈 bet tikiuosi neteks vemti, su pirmu berniuku vemiau 4 mėnesius, su antru tik vieną kartą
EliNora parašė:
Mane pykina dažnai, bet dar neteko vemti, užtai su maistu visiškai pasikeitė įpročiai 🙈 labai noriu saldumynų, ką anksčiau mėgau, net nebenoriu žiūrėti į tą pusę 🙈 …
jei traukia ant saldaus-gal mergyte bus? 🤗
narciziska parašė:
jei traukia ant saldaus-gal mergyte bus? 🤗
Tikėkimės, nes du berniukai yra jau 🙈🙈😁 o su berniukais tai tikrai ne saldumynų norėjau 😁🙈 įdomu kaip čia su tais prietarais, kartais atspėja 🤭
EliNora parašė:
Tikėkimės, nes du berniukai yra jau 🙈🙈😁 o su berniukais tai tikrai ne saldumynų norėjau 😁🙈 įdomu kaip čia su tais prietarais, kartais atspėja 🤭…
pas mane du berniukai, jauciu ir trecias berniukas bus 😀