Poppy8 parašė:
Labas rytas! Po pertraukos grįžtu į forumą ir jungiuosi į sausinukų galiorką 🤭 programėlė rodo sausio 27d. Jau vakar pasiskaičiau šią grupę, bet dar nedrįsau prisij…
Junkitės į uždarą grupę
Poppy8 parašė:
Labas rytas! Po pertraukos grįžtu į forumą ir jungiuosi į sausinukų galiorką 🤭 programėlė rodo sausio 27d. Jau vakar pasiskaičiau šią grupę, bet dar nedrįsau prisij…
Junkitės į uždarą grupę
Poppy8 parašė:
Man taip pat sen 30CD, terminas būtų sausio 27d. Vakar apžiūros metu pasake kad nieko nemato, visai nieko. Tai tokia nuotaika biški nelabai. Gal kokius jau simptomus jaučiate?
Č-ienė parašė:
Man taip pat sen 30CD, terminas būtų sausio 27d. Vakar apžiūros metu pasake kad nieko nemato, visai nieko. Tai tokia nuotaika biški nelabai. Gal kokius jau simptom…
Sveikinimai! Bet dar labai labai mažas nėštumas, kad matytų ginekologė. Ar darėtės hcg? Gimdoje su labai gera aparatūra gali matyti nuo 1000 mIU/m, man dar net prie 3000 mIU/m abejojo. Ramiausia ir geriausia eiti ne anksčiau 6 savaičių nuo paskutinių mm, o geriau ir link 8 patempti, kad bereikalingo streso nebūtų
pura_vida parašė:
Sveikinimai! Bet dar labai labai mažas nėštumas, kad matytų ginekologė. Ar darėtės hcg? Gimdoje su labai gera aparatūra gali matyti nuo 1000 mIU/m, man dar net prie…
Užsiminiau apie kraujo tyrimus bet gyd nesureikšmino, jos pasakymas tuščia. Nelb suprantu kaip apsiskaičiuoja tos savaites, ewu skaičiusi kad sioje programeleje, hei raso 5 savaites 1diena, tai čia net nera penkiu savaičiu.
Č-ienė parašė:
Užsiminiau apie kraujo tyrimus bet gyd nesureikšmino, jos pasakymas tuščia. Nelb suprantu kaip apsiskaičiuoja tos savaites, ewu skaičiusi kad sioje programeleje, he…
Savaitės skaičiuojasi nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos. Žvilgtelėkite į kalendorių ir paskaičiuokite savaitėmis. Pvz. jei paskutinės mėnesinės buvo balandžio 16 d. šiandien būtų lygiai 5 sav.
Č-ienė parašė:
Užsiminiau apie kraujo tyrimus bet gyd nesureikšmino, jos pasakymas tuščia. Nelb suprantu kaip apsiskaičiuoja tos savaites, ewu skaičiusi kad sioje programeleje, he…
Jei yra 5sav ir viena diena, jau rašo kad yra šešta savaitė 😊
EliNora parašė:
Jei yra 5sav ir viena diena, jau rašo kad yra šešta savaitė 😊
Suprantu kad laiko mažai, na bet argi tikrai 5 savaičių visai nieko nesimato. Nei puslytės. Esu po persileidimo, tai tik negimdybinio ir trūksta..
Č-ienė parašė:
Suprantu kad laiko mažai, na bet argi tikrai 5 savaičių visai nieko nesimato. Nei puslytės. Esu po persileidimo, tai tik negimdybinio ir trūksta..![]()
tikrai dar gali nieko nematyti, nes pvz. ovuliacija/implantacija buvo vėlesnė. Pasidarykite HCG kraujo tyrimus (jie bet kokiu atveju mokami), ir bus aiškiau, kokia situacija
narciziska parašė:
man rugpjuti 35 bus, tai irgi jau genetiniai tyrimai priklauso...
klausimas jums-ar dauguma jusu pykina/vemiate?![]()
Ir pykina ir vemiu prasidejo labai anksti 5 savaite Sitie bajeriai teko net is darbo iseit. Liko kelias dienas kazkaip iskentet