momtobe2025 parašė:
santykis 1:200 ir 1:1200
Čia toje pačioje klinikoje darėte tyrimą?
momtobe2025 parašė:
Čia toje pačioje klinikoje darėte tyrimą?
N
momtobe2025 parašė:
Vistiek HCG nukritęs, siūlyčiau ryt bent savo gyd pasiskambinti ir pasikonsultuoti
momtobe2025 parašė:
gal kažkas galėtų pakomentuoti?
momtobe2025 parašė:
gal kažkas galėtų pakomentuoti?
HCG atliekamas tik toje pačioje laboratorijoje , kitu atveju lyginti rezultatu negalima.
Kai skaičiai dideli jie nebe dvigubėja kas 48val , o kokiu tikslu jus darotės? Jau ginekologe apžiūros metu viską turi gerai matyti
mylimukac parašė:
Sveikos mamytės, ar čia yra tokių kurioms virš 35m?
Man 38 🤗
Snieguole3 parašė:
Merginos, o normalu ties 7 savaite pamaudzia pilva kaip pries menesines?
Man dažnai maudžia, ir šonus duria. Bent kolkas viskas gerai, pailsiu ir praeina 🙂
vaiduklis parašė:
Man 38 🤗
Man 39 🙂
JOLE- parašė:
Kas turėjo herpesą nėštumo metu?
Pas mane jis kažkaip pastoviai buvo ir va kaip tyčia nėštumo pradžioje iššoko 🤦🏽♀…
Aš šiuo metu irgi turiu herpesą ant lūpos, su pirmu nėštumu taip pat turėjau panašiu laiku apie 5-6 savaitę 🙄 nieko tokio hormonai siautėja 😎
Sveikos, daug diskusijų dėl pgr tyrimo, tai pasidalinsiu, ką man pasakė, kadangi turėjau persileidimą, ir liepė daryti pgr, bet nieko neišrašė. Klausiau savo gydytojos kodėl, tai ji sakė taip: pgr yra kintantis, t.y pasidarius ryte ir vakare skaičiai gali skirti. Ji skiria pgr, kad galėtų įvertinti šansus tolimesnio puslytės vystymosi. Pgr hormonas, kurį kiek supratau, gamina pats vaikutis. Tai yra gamtos apsauga, t.y jei jis nesugeba gaminti kiek reikia, reiškia kažkas negerai ir būna persileidimas. Tai pagal jos požiūrį pgr reikia vartoti tik esant tam tikrom indikacijom, t.y pagal gydytojo nurodymus, jei buvo persileidimai arba pagalbinis apvaisinimas. Tai tikrai nereikia panikuoti ir būtinai daryti tą tyrimą.