katyte30 parašė:
Nemanau, kad bedarbes anksčiau išleistų į dekretą. Aš dvynukų laukiuosi, nėštumas komplikuotas, į dekretą išeisiu 30 sav. kaip ir visos. Matyt, Jums tikslins dekret…
Kaip jūsų savijauta, kaip mažyliai auga? 🙂
katyte30 parašė:
Nemanau, kad bedarbes anksčiau išleistų į dekretą. Aš dvynukų laukiuosi, nėštumas komplikuotas, į dekretą išeisiu 30 sav. kaip ir visos. Matyt, Jums tikslins dekret…
inwaiting parašė:
Kaip kada. Vieną dieną maudžia visus šonus, kitą dieną geriau. Labai skrandžio rūgštis kyla, vartoju vaistus. Taip pat geriu geležies, magnio, kalcio preparatus. Mažyliai auga gerai. Pilvas didelis. Antradienį pasimatysiu su jais. ❤️😊 Kaip Jūs jaučiatės?
Kaip manote ar verti demesio sie kursai?
https://www.sveikata-jums.lt/mokymai?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=kursai&fbclid=IwdGRjcAPSKZdleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqy6VbABmrnNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpl14H2C18v6BsItWAtX6anB5VehzuG6eByKroNgjv-sng05by9jXBq9D_N2_aem_-OAOifo8N2yl5LP4QjzKDQ&utm_id=120239868976680526&utm_content=120239873376550526&utm_term=120239868976670526
katyte30 parašė:
Kaip kada. Vieną dieną maudžia visus šonus, kitą dieną geriau. Labai skrandžio rūgštis kyla, vartoju vaistus. Taip pat geriu geležies, magnio, kalcio preparatus. Ma…
Smagu skaityti 😊 pastarosiomis savaitėmis man irgi pradėjo tai ten, tai ten mausti. Pradėjo rūgštis kilti. Nebepatogu įlipti ir išlipti iš mašinos, nes mano auto gana žema. Bet bandau save guosti, ką dar tik minimumas ir čia nieko tokio, prieš ateities linksmybes 😃
Mažylis irgi auga gerai, nors senai buvom susitikę, prieš šventes. O dabar sekantis susitikimas tik kovo 10 d. Keistai jaučiuosi, kai turejau jau 5 echo, o dabar toks ilgas tarpas. Nu bet gal bus lengviau laukti, kai zinau, kad važiuosiu jau pirmąją dekreto dieną, kurios irgi jau labai laukiu 😃
Po truputėlį pradedu ruoštis, rinktis visokias reikalingas smulkmenėles, tai jau tokie malonūs rupesteliai 😊
Įdomumo dėlei, ar ir jus jaučiate kad mažyliai pagrinde spardosi toje pačioje vietoje? Žinoma būna vienas kitas skirtingose, bet pagrinde visada spyriai vienoje vietoje, apačioje dešiniau.
Gal turite patarimų kur užsisakyti gražių, spalvotų merliuku? Neviengubu ir kad nebūtų iš Kinijos parsiųsti 😁
inwaiting parašė:
Smagu skaityti 😊 pastarosiomis savaitėmis man irgi pradėjo tai ten, tai ten mausti. Pradėjo rūgštis kilti. Nebepatogu įlipti ir išlipti iš mašinos, nes mano auto ga…
Aš irgi pagrinde, dažniausiai, jaučiu dešinėj pusėj, apačioje, nors būna visko. 🌸
O įlipti į mašiną man irgi iššūkis, viską skaudą ir taaip nepatogu😅 nors ir kelnes, kojines, batus labai sunkiai deduosi. 🙊
inwaiting parašė:
Smagu skaityti 😊 pastarosiomis savaitėmis man irgi pradėjo tai ten, tai ten mausti. Pradėjo rūgštis kilti. Nebepatogu įlipti ir išlipti iš mašinos, nes mano auto ga…
Sveiki,dėl merliukų tai aš vintede daug mačiau gražių siuva merginos,dar nepirkau,nes neina išsirinkt vieni už kitus gražesni. Kas liečia mašina tai suprantu tą žemų mašinų nepatogumą. Ikrist ikrentu,bet išlipt tai vajej. O taip tai šiandien dėl rėmens eisiu pas daktare pasiklaust po gliukozės tyrimo ką galiu gerti,kad nuslopintų,nes naktys tai bemiegės kaip degina. Kartais ir šonkauliai suskausta,atrodo sėdi ilsiesi ir še tau kad nori pradedi jausti šonkaulius.
Spurgytukė parašė:
Sveiki,dėl merliukų tai aš vintede daug mačiau gražių siuva merginos,dar nepirkau,nes neina išsirinkt vieni už kitus gražesni. Kas liečia mašina tai suprantu tą žem…
rennie laisvai. fruttin dar.
inwaiting parašė:
Atleiskit už klausimą, o kokia yra merliukų paskirtis? Kur ir kam jie naudojami? 🙈
Jau pasiskaičiau, nes tikrai nežinojau...
Merliukai yra būtinas kiekvieno mažylio priežiūros tekstilės gaminys. Jie naudojami kūdikio burnytei, nosytei nušluostyti, seilėms ar atpiltam pieneliui sugerti. Taip pat merliukai kūdikiams puikiai tinka kaip švelni apsauga maitinant – galima uždėti ant peties kūdikiui atsirūgus arba naudoti kaip barjerą tarp kūdikio odos ir rūbų, siekiant išvengti sudirgimų. Gal kažkam irgi klausimas kils 🙈
Viktorija10001 parašė:
Atleiskit už klausimą, o kokia yra merliukų paskirtis? Kur ir kam jie naudojami? 🙈
pradžioje, kai atpylinėja, pasikloti po burnyte, po kaklu užklot. dukra mano labai atpylinėdavo, tai krūvom merliukų reikėdavo, nespėdavau skalbt. su sūnum labai nedaug
O aš kaip tik daug prisiruošusi tų merliukų buvau (ir ne tik) , bet nei su vienu neprireikė,o ir šiaip daug dalykų liko nepanaudota, tai dabar nusprendžiau daug nesiruošti ir gimus vaikui žiūrėti pagal jo poreikį. Nusipirkti šiais laikais viens du ir yra. O sandeliuoti paskui ko nereikia, kartais jau ir iššūkis.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai