Po.saule parašė:
Ar kam nors vakarais niežti kojų padus, dilgčioja kūnas? Tepuosi rožių aliejumi, tyriausi kepenų fermentus. Gal tai nerimas, nesuprantu, arba per daug per dieną ,,a…
Gal mityboje ko trūksta? B grupės vitaminų?..
Po.saule parašė:
Ar kam nors vakarais niežti kojų padus, dilgčioja kūnas? Tepuosi rožių aliejumi, tyriausi kepenų fermentus. Gal tai nerimas, nesuprantu, arba per daug per dieną ,,a…
Gal mityboje ko trūksta? B grupės vitaminų?..
Viktorija10001 parašė:
Sveikos, jau kuris laikas pastebiu norą viską kontroliuoti ir žinau, kad bus tik blogiau, gimus leliukuiatrodo, kad anksčiau taip nebuvo...
Na man toks didvyriškumas kainavo streso bombike šiandien. Žodžiu viskas prasidėjo nuo to,kad vakar per tokį pasidarysiu pati,puoliau kast sniegų kalnus. Iš esmės kaip ir viskas tvarkoj nei labai pervargau nei ka. Vakare šiek tiek galva kaip ir skaudėjo na bet nesureikšminau faktas sukilo kraujospūdis. Na ka ryte planuotas apsilankymas pas daktare. Pasiguldo daktarė tonų klausytis,nėr ir viskas ieško ir vienur,ir kitur. Na sako nieko nebus greit varyk į ligonine parašysiu skubų siuntimą. žinoma ligoninėj ne tik tonai,o ir judėjimas atsirado. Mintyse pagalvojau vaikinas pavargo už mane ir nusprendė pailsėt. Tarp kitko ir ligoninėj ilgai ieškojo toniukų nėjo pagaut niekaip,nes judėjimas nerealus buvo po skano.
Spurgytukė parašė:
Na man toks didvyriškumas kainavo streso bombike šiandien. Žodžiu viskas prasidėjo nuo to,kad vakar per tokį pasidarysiu pati,puoliau kast sniegų kalnus. Iš esmės k…
Labai džiaugiuosi, kad jums viskas gerai baigėsi... pavargo leliukas už jus, mažiukas...
aš tikrai nekalbu apie sniego kasimus, o indų dėjimą į indaplovę ir panašiai. Bet bandysiu ir aš likusius mėnesius neapsikrauti, nes tikrai jau nebėra lengva judėti, ypač, kai atsisėdi ir reikia greitai pakilti
nereikia papildomo streso.
Beržė parašė:
Merginos kurios laukiasi pirmą kart, kaip einasi su visko susipirkimu? Aš tik dabar pradėjau, iki šiol nieko nepirkau nes darbais galva buvo pramušta.. ir db jau ja…
Aš po truputį prieš koky mėn pradėjau,kai pamatau ka su akcija tai perku,sinsay,pepco tako fasion,ir šiai dienai žiūriu,kad iš rūbelių mažai liko ka dasipirkti,pampersams kai pamatau akcija nusiperku po maža pokiuka,paskui pamatysiu kurie mums labiau tiks,vakar kremuku,prausiklių ir .t.t nusipirkau,internete pažiūriu ko reikia ar draugė kokia pataria,bet stengiuosi daug neprisiprkt visko,nes nežinau ar tiks.Parduotuvės netoli tai jai ko truks galima dasipirkti,svarbu pradžiai turėti 😊
Viktorija10001 parašė:
Aš dabar visokius paketus ir prausiklius nusipirkusi po gimdymo, o jei CP? Ką turėti? Vis tiek kažkokio gal tepalo reikės, ar dar kažką?🤔 norėtųsi ir šiam atvejui p…
Aš ruošiuosi cp, tai pampersai, tinklinės kelnaitės + įklotai, diržas po op, keli paklotai dėl viso pikto. Tepalo manau jokio neprireiks kas susįję su cp, o dėl maitinimo tai viskas kaip ir po natūralaus.
Folgute parašė:
Aš ruošiuosi cp, tai pampersai, tinklinės kelnaitės + įklotai, diržas po op, keli paklotai dėl viso pikto. Tepalo manau jokio neprireiks kas susįję su cp, o dėl mai…
O kodėl jums cp?msn atrodo mes abi po ivf ir abi su gd 🤔 čia kažkas su šitais susiję?
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai