AgneseBass parašė:
Kiek čia būsimų "daugiavaikių" žiūriu 😄
Ar nebaisu toms, kurių bus mažas skirtumas tarp vaikų?
Baisu 😁
AgneseBass parašė:
Kiek čia būsimų "daugiavaikių" žiūriu 😄
Ar nebaisu toms, kurių bus mažas skirtumas tarp vaikų?
Baisu 😁
Sveikos. As siandien pasidariau slapimo tyrima, nes labai jau varo i tualeta nors ir atrodo nieko nepadarau. Tai nutariau pasidaryt slapimo tyrima ir atsakymas kad leukocitai padideja siektiek ir aptiko pedsaku baltymo, siandien pas gydytoja vizitas tai matysim kaip cia kas tikriausiai reikes kartoti .
K.Ž... parašė:
Sveikos. As siandien pasidariau slapimo tyrima, nes labai jau varo i tualeta nors ir atrodo nieko nepadarau. Tai nutariau pasidaryt slapimo tyrima ir atsakymas kad…
Gal bus cititas, nėštukėms yra saugių antibiotikų, ten vienkartinė dozė ar trijų dienų kursas reiktų pasižiūrėti, man hematologė parašė pakonsultavo.
Bet matyt dar teks ir kartot
Sveikos😊 Merginos, kas buvote jau pas gydytoją?
Jungiuosi aš prie jūsų po truputį, tikiuosi šį kartą bus viskas gerai, kiek savaitėlių dar mums nežinau.
Numatomos mm turėjo būti liepos 4d. Paprastai mano ciklas 31d.Bet pas mane praeitas ciklas buvo lb sudurneves iki 38d.
Testukai nėra labai ryškūs kokiu norėtūsi man.
Kovo mėnesį turėjau persileidima 6-7sav. O po jo ir nemažai bėdų su sveikata todėl baimės daug.
Tikiuosi šį kartą viskas bus gerai 😊
Linkiu visoms to 🩷
Vakar buvau pas ginekologe, dar nieko nesimato, tik galima įtarti, skyrė vitaminų, vizita liepos 21d. Buvau taip anksti, nes turiu truputį bėdelių dėl kitų dalykų ir jie gali turėti gal būt įtakos ir po persileidimo bamių yra🙈
Kiekviena karta po vc tikrinu servetėlę su baime.
Saulėtekis parašė:
Sveikos😊 Merginos, kas buvote jau pas gydytoją?
Jungiuosi aš prie jūsų po truputį, tikiuosi šį kartą bus viskas gerai, kiek savait…
Oj kaip suprantu ta nerimą, aš buvau irgi labai anksti, matė tik maišelį, tai pagal menesinių ciklą laikas kaip ir sutapo,bet turim susitikti liepos gale kažkada dar kartelį pasitvirtinimui, kad viskas gerai. Tai tas laukimas veda iš proto.. Esu irgi po nesekmingo neštumo, ir po to labai sunku buvo pasiryžti, tai labai viliuosi, kad šį kartą pavyks viskas. Linkiu to ir jums <3
Serveria parašė:
Oj kaip suprantu ta nerimą, aš buvau irgi labai anksti, matė tik maišelį, tai pagal menesinių ciklą laikas kaip ir sutapo,bet turim susitikti liepos gale kažkada da…
Kada buvote?
Aš vakar buvau, bet dar nieko nematė, bet raminu save, kad tai normalu 😊
Šį kartą turi pasisekti reikia mums visoms to pozityvo ir viskas bus gerai😇
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai