Mirksius parašė:
man 15 ziurejo man paprasius. tai nzn ar tai ka nors keistu..
Kaip man daktaras argumentavo po 14sav tipo nebetikslus duomenys
Mirksius parašė:
man 15 ziurejo man paprasius. tai nzn ar tai ka nors keistu..
skai parašė:
Kaip grazukaip pikta kad man nuotraukos nedave, skrudzas daktaras
Man tik privaciai nepagaili, o valdiskai tik viena vos iziurima dave, o visas kitas sau pasiliko
Laukų gėlelė parašė:
3 gr pracetamolio per parą nėščiajai yra toksinė dozė. Ne daugiau 1,5 gramo t.y. 3 tabl.
Ti mano tabletes po viena grama, taip iseina galiu tik viena i para
ir jei truksta dar puse perkasti
skai parašė:
Pas mane kraujo tyrimu normose kazkokio hormono, kuris rodo del simdromu, pateikti duomenis iki 16 sav. Tad istikro labai idomu iki kada? Pas mus dar ir antrajam trimestre tikrina jei reikia, bet sake tai, jau nebera taip tikslu kaip pirmajam trimestre
Simonele parašė:
Man tik privaciai nepagaili, o valdiskai tik viena vos iziurima dave, o visas kitas sau pasiliko![]()
Aha poliklinikoj gaila popieriaus matyt
kai paorasiau sako cia ne fotoatelje, o vyras prisiziures i vaika kai pagimdysit.. Vaziuosiu ir as privaciai po tokios apziuros siandienos
Laukų gėlelė parašė:
Aš norėjau paklaust mamyčių, kurios ne pirmojo laukiat. O kokią lovą pirkot jau paaugusiam vaikučiui? Ar 200 ilgio ar dar 160? Kušetės tipo ar paprastą lovą ?…
Mes pirkom 200.90 kad galeciau ir as prigult.
miega nuo 1.10men.
Simonele parašė:
Mums ir patvirtino kad berniukas.
sveikinasi su tetom
Sveikiname
skai parašė:
Taip ir yra.
Simonele parašė:
Man tik privaciai nepagaili, o valdiskai tik viena vos iziurima dave, o visas kitas sau pasiliko![]()
Aš privačiai vakar buvau tai gavau visa pluoštą foto visokiausiom pozom
valdiskai nei vienos nedavė
Simonele parašė:
Pas mane kraujo tyrimu normose kazkokio hormono, kuris rodo del simdromu, pateikti duomenis iki 16 sav. Tad istikro labai idomu iki kada? Pas mus dar ir antrajam tr…
Antram trimestre kai einam į genetinius tai apžiūri jau organus išsamiau, ar nėra kokių patalogiju.
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai