2x2 ORKAITĖJE KEPU

Komentuoti
  1. Apoca
    2014.05.30 14:02 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 14:02 (prieš 3 m.)

    Labas mamos, neseniai atradau orkaites privalumus, viska pradejau kepti ten (makaronai su farsu, mesyte, bulves ir t.t.), taciau dar nedaug isbandyta ir labai daug ziniu dar truksta. Galbut atsiras tokiu pat entuziasciu, kurios pasidalintu paprastais receptais bei tam tikrom taisyklem? Kiek kepty mesyte, kad ji isliktu sulting? Per kiek iskepa bulves ir t.t.

  2. Ingrida012
    2014.05.30 14:35 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 14:35 (prieš 3 m.)

    Jeigu nori kad butu sultingas maistas keptas orkaitej, dek ji i folija arba i kepimo maiseli. Paprastai ant skardos, orkaitej keptas maistas bus visada sausesnis nei virtas ar keptas keptuvej.

    As kadangi ne virtuves sefe, niekad neziuriu laiko, ziuriu pagal situacija... Kiekviena karta gaunasi skirtingai kelis kartus pabandysi ir perprasi kada jau uztenka kepti.

  3. Gintare.e
    2014.05.30 14:46 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 14:46 (prieš 3 m.)

    Apocalyptica parašė:
    Labas mamos, neseniai atradau orkaites privalumus, viska pradejau kepti ten (makaronai su farsu, mesyte, bulves ir t.t.), taciau dar nedaug isbandyta ir labai daug …

    Kepk lazanija! Labai skanu ir uzdenk folija ir pradziu, likus 5min iki iskepimo atidenk ,kad skaniai apskrustu :))

  4. Apoca
    2014.05.30 16:22 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 16:22 (prieš 3 m.)

    Ingrida012 parašė:
    Jeigu nori kad butu sultingas maistas keptas orkaitej, dek ji i folija arba i kepimo maiseli. Paprastai ant skardos, orkaitej keptas maistas bus visada sausesnis ne…

    Tai tiek dar suprantu

  5. Apoca
    2014.05.30 16:25 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 16:25 (prieš 3 m.)

    Gintare, siaip reiktu receptais pasidalinti, lazanija is oro nesigauna

    1
  6. Agnuole
    2014.05.30 16:29 (prieš 3 m.)

    ❤❤Evanukas❤❤ 4 m. 2 sav.

    2014.05.30 16:29 (prieš 3 m.)

    Aš kepant mėsa kepu ja folijoj ir visa laik įpilu truputi vandens ir uždengiu irgi su folija kad ji ten tuose garuose troškintus ir tuo pačiu keptu,ir likus kokioms 5 min nudengiu folija. O šiaip didžiają dalį patiekalų orkaitej kepu iš jamie oliverio nes pas ji taip aiškiai ir paprastai,ir dar žavi beatos patiekalai.

  7. Bageeriki
    2014.05.30 17:09 (prieš 3 m.)

    Deividas 4 m. 6 mėn.
    Edvinas 6 m. 6 mėn.

    2014.05.30 17:09 (prieš 3 m.)

    Jeigu labai greitai ir paprastai tai reiktu isigyt stiklini inda su dangciu orkaitej ir kepti ivairius troskinius (arba nebutinai) kol atsibos :)))) tarkim:
    paukstiena + sparagines pupeles + grietinele + prieskoniai;
    zuvis + morkos + bulves + svogunai + grietinele;
    ir daug kitu variaciju

    viska sudejai, uzpylei grietineles ir kepi ir vaikui ir teveliams bus lb skanu

    p.s. tas indas super daiktas, nori su dangciu nori be kepi o su folija tai vistiek issilieja ir reikia visa skarda plaut, o dar jei prikepa.... o inde ir padaziuka galima pasidaryt

    2
  8. Apoca
    2014.05.30 17:10 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 17:10 (prieš 3 m.)

    O kaip temperatura ir kepimo laika parenki?

  9. Bageeriki
    2014.05.30 17:11 (prieš 3 m.)

    Deividas 4 m. 6 mėn.
    Edvinas 6 m. 6 mėn.

    2014.05.30 17:11 (prieš 3 m.)

    Apocalyptica parašė:
    O kaip temperatura ir kepimo laika parenki?

    180-200 laipsniu o laikas tai kol iskeps, jei gabaliukais pjaustyta tai apie valanda jei skyscio viduj yra tai ten pusiau verda/kepa

  10. Gintare.e
    2014.05.30 20:31 (prieš 3 m.)
    2014.05.30 20:31 (prieš 3 m.)

    Apocalyptica parašė:
    Gintare, siaip reiktu receptais pasidalinti, lazanija is oro nesigauna

    Taigi pilna internete lazaniju receptu :))
    As apkepu farsa su grybais ir pomidorais savo sultyse, tada patroskinu ant silpnos ugnies kokias 20min su lauro lapais. Iskepus istraukiu juos. Ir po to sluoksniuoju. Tik as naudoju lakstus kuriu nereikia virti, ir padaza perku jau padaryta. Kas turi laiko gali ilgiau zaisti sluoksniuoju taip: makaronai, farsas , suris, padazas

Žinutės parašytos:
Naujas komentaras