GiGintare parašė:
Kaldrą ir pagalvę antialerginę pirkau iš patalynės pasaulis.lt man atrodo. Ir dormeo ančiūžinį aloe vera antialerginį.
O daznai krenkscia? Nes maniskis būna tarpais nekrenkscia, bet jei uzeina, tai kas kelias sekundes varo ir varo.
GiGintare parašė:
Kaldrą ir pagalvę antialerginę pirkau iš patalynės pasaulis.lt man atrodo. Ir dormeo ančiūžinį aloe vera antialerginį.
O daznai krenkscia? Nes maniskis būna tarpais nekrenkscia, bet jei uzeina, tai kas kelias sekundes varo ir varo.
Lygiai tokie pat pozymiai - isdideje tonziles ir gerklinis krenkstimas isvien buvo, pasidarem streptokoko testa ir teigimas. Nebuvo nei temperaturos, nei jokiu kitu pozymiu, isskyrus tuos du. Krenkstimas jau toks ikyrus buvo, kad jeigu nieko neturi burnoj, tai varo isvien. Sugere antibiotiku kursa ir viskas nebera krenkstimo.
Galit ir pati padaryt ta testa, Euro vaistinej iki 3€.
indija-marija parašė:
Lygiai tokie pat pozymiai - isdideje tonziles ir gerklinis krenkstimas isvien buvo, pasidarem streptokoko testa ir teigimas. Nebuvo nei temperaturos, nei jokiu kitu…
Daremes testą, buvo neigiamas, nebent blogai paeme
paneleparren parašė:
O mycoplazmos ir chlamidijos tirtos?
Tirtos rugseji, buvo mycoplasma, gydemes, dabar vel paeme krauja, dar laukiam atsakymų is pulmonologes
Kristinele86 parašė:
Tai va, prie nervinio tiko būna ir krenkstimas ir nosies traukiojimas. Mums irgi pasireiske ir nosies traukiojimas, bet sedativas nepadeda, magnis, kalcis irgi. Ton…
Dabar net nebuvau pas lor, o kai buvau tai ji sake jog neskubetų pjauti, ko aš ir pati neleisčiau. Šia problema galima išgydyti be pjaustymo, tik reikia rasti tinkamus homeopatinius preparatus, ne visada iš pirmo karto pavyksta😊 mes dar ieskosime natūralaus kelio😊
laima.laima parašė:
Dabar net nebuvau pas lor, o kai buvau tai ji sake jog neskubetų pjauti, ko aš ir pati neleisčiau. Šia problema galima išgydyti be pjaustymo, tik reikia rasti tinka…
Suprantama, kad nesinori operuoti, bet taip istisai irgi sunku su šia problema būti. Blogiausia, kad nėra tikslios priežasties.