2019.02.22 21:32 (prieš 6 m.)
Na o as turejusi "garbes" buti su va tokiu ligoniu.. viskas prasidejo po 3 metu (!!!) Nuo draugystes pradzios. Nuo bandymu atskirti nuo draugiu (neva jos daro bloga itaka, veda neteisinga gyvenimo buda ir t.t.), tada uzkliuvo seima, tas ir anas blogai, nenoras lankytis, bendrauti.. paskui seke nesveikas pavydas, draudimai, pykciai.. ir tada jau smurtas. Po truputi, po truputi viskas issivyste iki to. Aciu mano sveikam protui, aciu mano dar likusioms draugems ir seimai, kad padejo man atsikratyti to beprocio.. Isvada as padariau viena vienintele: tas zmogus pats turejo labai zema saviverte,bande pazeminti mane tam, kad mes susilygintume... as dariau viska, stengiausi tobuleti, mokytis, siekti tikslu, o jis po tiek metu "sedejo" toje pacioje vietoje. Matyt jam neleido "vyriskas orumas" patiketi, kad jo mergina darosi vis protingesne, savarankiskesne, ir del to eme visom isgalem menkinti, saukti, kad nieko nesugebu, esu beverte ir t.t... daznai moterys ir paluzta, ir lieka su tokiais, nes nesitiki,kad sugebes kazka vienos..
Mano patarimas: bekit, kuo greiciau, viska sugebesit pati! Dirbkit, bukit laiminga... Pamatysit - kaip jums palengves, koks atrodys gyvenimas grazus ir lengvas, kai pati sau padesite! Stiprybes