Sveikos
Kaip sekasi vaikučiams po adenoidų operacijos? Ar palengvėjo sirgimai, slogos?
Tiesa, gal kuri mamytė žino, ar iki operacijos galima vartoti Nasonex ar reikia nutraukti prieš kažkiek laiko?
Ačiū
Inži36 parašė:
Sveikos![]()
mano dvimetis jau tą pačią naktį puikiai miegojo, neknarkė, neduso. nuo kovo sirgo dukart, bet labai lengvai ir trumpai. nebereik valyt nosies kas 20 min.! miega uždaręs burną. vien pliusai po operacijos, tikrai.
nasonex vartojom iki pat operacijos, nieko neminėjo apie apribojimus.
Inži36 parašė:
Uoj kaip smagu skaityti![]()
![]()
Labai džiugu už Jūsų berniuką![]()
man pačiai išoperavo 17 metų, iki tol labai sirgau. po operacijos praktiškai neturiu gerklės ligų.
vaikas atsigavo labai greitai, pusvalandį po operacijos buvo piktas dėl narkozės, po to davė ledų, tai po galandos lakstė koridoriais, vakare valgė kaip niekur nieko.
Inži36 parašė:
Sveikos![]()
Na mums konkrečiai kaip tik mėnesį prieš operaciją skyrė nasonex vartoti, tai nemanau kad reikia nutraukti
Bugiwugi parašė:
man pačiai išoperavo 17 metų, iki tol labai sirgau. po operacijos praktiškai neturiu gerklės ligų.
O, labai įdomu girdėti apie Jūsų pačios patirtį
nes pagrinde kiek skaitau operuojami mažiukai - darželinukai, tai labai įdomu paskaityti apie vyresnio vaiko, paauglio patirtį, ačiū už pasidalinimą
Labai džiugu, kad Jūsų vaikučiui viskas taip lengvai, tikiuosi ir maniškė lengvai perneš
Leery999 parašė:
Na mums konkrečiai kaip tik mėnesį prieš operaciją skyrė nasonex vartoti, tai nemanau kad reikia nutraukti![]()
Labai ačiū už atsakymą, dabar ramiai naudosime Nasonexą iki operacijos
Inži36 parašė:
O, labai įdomu girdėti apie Jūsų pačios patirtįnes pagrinde kiek skaitau operuojami mažiukai - darželinukai, tai labai įdomu paskaityti apie vyresnio vaiko, …
sunkiausia bus laukt operacijos 😬 Santarose? ten pagal amžių operuoja, tai jums užtruktų laukt, nevalgius ir negėrus
Bugiwugi parašė:
sunkiausia bus laukt operacijos 😬 Santarose? ten pagal amžių operuoja, tai jums užtruktų laukt, nevalgius ir negėrus
Kauno klinikose
jioooo, jau nusiteikę, kad "ant pietų paims"
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai