Jurintaaa parašė:
Merginos, kuriuo laiku jūs geriate aspiriną ir kada leidžiates? Vieną ryte, kitą vakare?
Ryte aspirinas su vitaminais, o vakare leidžiu;)
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįJurintaaa parašė:
Merginos, kuriuo laiku jūs geriate aspiriną ir kada leidžiates? Vieną ryte, kitą vakare?
Ryte aspirinas su vitaminais, o vakare leidžiu;)
Jurintaaa parašė:
Dakatare buvu nurodžius 15 val leistis, prieš miegą aspirinas
Vilma39 parašė:
Man lieka bet tokios nedidelės. Bet man yra likę guziukai tokie sukietėję kažin ar taip gali būti?
Labas,būna ir man tie guziukai,į tas vietas neleidžiu ir šalia jų neleidžiu,tai praeina.
Jurintaaa parašė:
Leidžiuosi vakare,ir aspirina geriu vakare. 🙂
_Raudonplaukė parašė:
turiu 2 likusias pakuotes fraxiparine. Galiu atiduoti nemokamai už siuntimo kainą. Jeigu kam reikia - rašykite ;) žinau, kad ne visos gauna kompensavimą, o vaistai…
Sveiki,dar turite?🙂
GGirl25 parašė:
Gal galite pakomentuoti ar tai labai blogi atsakymai? Kadangi sunkiai sekesi paimti krauja tuo metu akušere išsiunte atsigerti kavos ir pavalgyt,tai grįžus pavyko …
Mano irgi panašiai buvo, tai irgi gėriau aspiriną ir leidausi ziborą
Pykčiūrna8 parašė:
Mano irgi panašiai buvo, tai irgi gėriau aspiriną ir leidausi ziborą
Bet jūs jau sėkmingai turite vaikučių? Taip trūksta teigiamų istorijų, nes čia prisiskaičius vien baimės. Man dabar 25 savaitės aš vis dar laukime. 2 nesėkmingi neštumai pasibaige abu 8sav.
GGirl25 parašė:
Sveiki,dar turite?🙂
Sveiki, taip, turiu
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai