_Raudonplaukė parašė:
Sveiki, taip, turiu
Parašiau jums asmeniškai🙂
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnį_Raudonplaukė parašė:
Sveiki, taip, turiu
Parašiau jums asmeniškai🙂
vaivadaite parašė:
Sveikos, tos kurios pagimdėte, kaip saugotės nuo neplanuoto nėštumo turint afs?
Kaip ir iki pastojant, prezervatyvą naudojam.
Sveiki. 20 ta savaite sustojo vaisiaus sirdute, histologiniame isvada tiesiog virksteles apsivijimai. Vakar buvau pas hematologe Kryzauskiene, pridaviau tyrimus. Sake, kad 99 proc kad nebus afs, tiesiog atsitiktinumas ivyko.
Ginekologe visgi sake, pastojus- iskart aspirinas 120mg vakarais ir svarstys gal del zibor leistis i pilva. Ar sutiktumete del zibor, kad apsisaugoti labiau, ar tik aspirina gertumet?
Kamillija parašė:
Sveiki. 20 ta savaite sustojo vaisiaus sirdute, histologiniame isvada tiesiog virksteles apsivijimai. Vakar buvau pas hematologe Kryzauskiene, pridaviau tyrimus. Sa…
Sutikčiau. Pati neturiu patvirtinto afs, bet po dviejų nesėkmių leidžiuosi ziborą + aspirinas.
Jurintaaa parašė:
Sutikčiau. Pati neturiu patvirtinto afs, bet po dviejų nesėkmių leidžiuosi ziborą + aspirinas.
Kuriomis sav turejote praradima? Nes pas mane gana velyvai... .
Kamillija parašė:
Kuriomis sav turejote praradima? Nes pas mane gana velyvai... .
9. Bet aš apsidraudimui daryčiau viską, kad ir kada būtų nutrūkę.
Jurintaaa parašė:
9. Bet aš apsidraudimui daryčiau viską, kad ir kada būtų nutrūkę.
Nu taip, ta pati mastau. Ar labai sunku leistis zibor? Ar labai skauda ir ar daug melyniu?
Kamillija parašė:
Nu taip, ta pati mastau. Ar labai sunku leistis zibor? Ar labai skauda ir ar daug melyniu?
Prieš tai leidausi fraxipariną, dabar pakeitė į ziborą. Tai ziboras skaudžiau tikrai, mėlynių iš pradžių buvo, dabar gal jau išmokau leistis, tai nebelieka 🙂 bet šiaip nieko baisaus, adatytė labai maža, dozės jau paruoštos, labai paprasta viskas.
Kamillija parašė:
Ir skaudės ,ir mėlynių bus ir kraujo. Bet tai laikina ir su kiekviena adata esi arčiau tikslo.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai