Bacio parašė:
Bet kartais ir nezymaus nuokrypio uztenka... tuoj paieskosiu savo atsakymu![]()
Paieškokit, įdomu
Bacio parašė:
Paieškokit, įdomu
Vilma.vilma parašė:
Paieškokit, įdomu![]()
Neturiu lentelės su tyrimais, tik tekstinį variantą. Tai vat tokie mano rodikliai:
ADTL (s) 43,8 (norma 23,1-30,1)
LA1 atrankinis dRVVt (s) 51,5 (norma 31-42)
LA1 atrankinio dRVVT santykis (s) 1,41 (norma <1,2)
LA2 patvirtinantis dRVVT (s) 34,6 (norma 30-37)
LA2 patvitinančio dRVVT santykis (s) 1,03 (norma <1,2)
Normalizacijos santykis 1,37 (norma <1,2)
Anti-Beta2-GP1 Ig GAM 0,222 (neigiamas)
AKA IgGAM 0,748 (teigiamas)
AKA IgG 16 (pilka zona)
AKA IgM 3,8 (neigiamas)
AKA IgA 36 (teigiamas)
Hematologės komentaras - AFS patvirtintas pagal du rodiklius iš trijų. Sakė, kad toks variantas yra mažiau ištirtas. Nežinau, ką ji turėjo galvoje, bet skyrė aspiriną ir MMMH.
Vilma.vilma parašė:
ADTL nežymiai viršija normą, bet spėju tai yra nedidelis nuokrypis, tad manau, galiu AFS atmesti kaip persileidimų priežastįNa įdomu ką ginekologė ir hematologa…
Bacio parašė:
Sveikos merginos, pas mane ADTL padidėjęs, kiti AFS rodikliai normų ribose, pačio AFS dar nepatvirtino, paskyrė išsamius tyrimus kapstyti giliau, gali būti užslėptas ir pan.
Good Karma parašė:
Sveikos merginos, pas mane ADTL padidėjęs, kiti AFS rodikliai normų ribose, pačio AFS dar nepatvirtino, paskyrė išsamius tyrimus kapstyti giliau, gali būti užslėpta…
O kiek padidejas pas tave ADTL? Bei kokius papildomus tyrimus skyre?
Bacio parašė:
Neturiu lentelės su tyrimais, tik tekstinį variantą. Tai vat tokie mano rodikliai:
Aciu. O jums netyre APC-R rodiklio?
Vilma.vilma parašė:
Aciu. O jums netyre APC-R rodiklio?
Nea, sito neradau tyrimuose...
Good Karma parašė:
Sveikos merginos, pas mane ADTL padidėjęs, kiti AFS rodikliai normų ribose, pačio AFS dar nepatvirtino, paskyrė išsamius tyrimus kapstyti giliau, gali būti užslėpta…
O gal tik nestumo metu islenda jusu afs
Vilma.vilma parašė:
Sveikos, kadangi cia esancios su AFS susidurusios, gal kuri galetu pakomentuoti mano AFS rodikliu atsakymus?![]()
Jums yra pakitę du rodikliai... ADTL ir APC-R. APC-R irgi susijęs su kraujo krešumu. Taigi, AFS tikrai dar nereiktų atmesti, o konsultuotis su hematologu...
giedrulisimo parašė:
Jums yra pakitę du rodikliai... ADTL ir APC-R. APC-R irgi susijęs su kraujo krešumu. Taigi, AFS tikrai dar nereiktų atmesti, o konsultuotis su hematologu...
Turiu vizitą antradienį pas hematologą Abraitį. Blemba, jau prisiskaičiau sočiai apie tą AFS, bijau kažkaip... Bet iš dalies jei patvirtintų, tai galbūt pagaliau vaistų pagalba pavyktų sėkmingai pastoti ir išnešioti lelių
Bacio parašė:
O gal tik nestumo metu islenda jusu afs![]()
Tai kas ten žino, man normaliai hematologė to nepaaiškino, ar reikia tirtis nėštumo metu AFS