mums tik sis ir tetikoGileda parašė:
Pabandykit Hipp Organic misineli. Labai gerai vaikuciams tinka del viduriuku. Manoji nuo jo kakodavo kelis kartus dienoje 😊

mums tik sis ir tetikoGileda parašė:
Pabandykit Hipp Organic misineli. Labai gerai vaikuciams tinka del viduriuku. Manoji nuo jo kakodavo kelis kartus dienoje 😊
maniskiui buvo tas pats. nesikeite spalva iki kol nepakeitem misinelio. isbandem: aptamil, sma.. o spalva pasikeite tik kai pakeitem i hipp organic misineliLabassssaskrabas parašė:
As nezinau ka daryti, keist ar dar laukt vizito pas gp ir su ja kalbeti, neramina mane ta zalia kakucio spalva, atrodo ir pilveli pucia jai, riecias.
Labassssaskrabas parašė:
Na mes jau 2aptamil misinuka bandom ir vis netinka, turbut reikes ir man hippo meginti. O kur jus perkati ji?
Nuo aptamil maniski labai bere. Pats berimas atsirado neiskart, o po savaites naudojimo. Hipp organic yra dunnes stores'e, tesco
pirmagimiukas parašė:
Nuo aptamil maniski labai bere. Pats berimas atsirado neiskart, o po savaites naudojimo. Hipp organic yra dunnes stores'e, tesco
Na jeigu i sita keisim reikes ieskoti, jus turbut is dublino kur nors esa? Kaip sunku su tais atitaikymais, nes atrodo viskas tiko ir gerai ir dabar pazaliavo tas kakis.
Labassssaskrabas parašė:
Na mes jau 2aptamil misinuka bandom ir vis netinka, turbut reikes ir man hippo meginti. O kur jus perkati ji?
Yra ir supervalue ir bootse 😊 na pvz musu gp apie toki net nebuvo girdejus misineli,kai pasakiau kad ji geria 😄
Mukati parašė:
Mamytes, rugsejo 22d musu laukia pirmi skiepai ir ta diena atskrenda mano tevai,kaip manot atkelt skiepus pora dienu anksciau/veliau ar skiepyt kaip priklauso ta di…
Pasidaryciau pora dienu anksciau 🤔
Mukati parašė:
Mamytes, rugsejo 22d musu laukia pirmi skiepai ir ta diena atskrenda mano tevai,kaip manot atkelt skiepus pora dienu anksciau/veliau ar skiepyt kaip priklauso ta di…
Musu gp sake skiepu negalima ankstinti,jeigu 2 men,tai juos darys vaikuciui tik sulaukus 2 men,o ne pora dienu anksciau. Nors as ir pati nerizikuociau paankstinti . Geriau darykite kai tevai jau bus isskride,nes neaisku kaip vaikutis reaguos i juos.
Mukati parašė:
galit nukelti , mes pirmus gavom kai buvo 2 men ir savaite tai tik tiek sake jog kitus kai gaus tai tures buti ne anksciau kaip 4 men ir savaite 🙂