Živilė Marčiulaitienė parašė:
Sveikos mamytes, gal kurios susidurete su tokia bedele kad vaikas labai prastai miega naktimis?
Mano mazylis dar tik triju menesiu bet blogai miega...
Sveikos mamytes, gal kurios susidurete su tokia bedele kad vaikas labai prastai miega naktimis?
Mano mazylis dar tik triju menesiu bet blogai miega...
Labuka, tikrai taip..Mano pirmagime naktimis labai prastai miegojo iki 1m2men.. Keldavosi iki 6 kart per nakti..
labas vakaras mamytes.Norejau pasiteirauti.Gal kuri turetute padovanoti spinta,saldytuva,skalbimo masina? Vienisai mamai. Gali buti ir senos svarbu kad veiktu ir neluze butu. Ir nestukiai rubeliu priglaudziau mergina besilaukiancia ir ji neturi drabuziu o mano jei yra per platus ji labai smulki 45 kg 164 ugis. As nupirkau kelis rubelius savo mazyles issaugtus rubelius,daiktus atiduosiu,bet savo rubeliu negaliu duoti nes ant jos jie atrodo kaip maisais.Gal atsiras tarp musu irgi tokia kudute mergina. Atsidekociau padeka ir kokiais skanumynais ar Kava
Davolna parašė:
labas vakaras mamytes.Norejau pasiteirauti.Gal kuri turetute padovanoti spinta,saldytuva,skalbimo masina? Vienisai mamai. Gali buti ir senos svarbu kad veiktu ir ne…
Fb yra grupe Parama seimai Dzukijoje (tikslaus pav.neatsimenu,taciau paieskoje tikrai rasit).Ten padeda ir drabuziais,ir kraiteliu vaikiukui.Taciau pagal ju taisykles reikia kad pati kreiptusi su dokumentais,kad neisgali pati ar sunkiai verciasi.Zodziu susisiekit,tikrai turetu padet.
Asta P. parašė:
Fb yra grupe Parama seimai Dzukijoje (tikslaus pav.neatsimenu,taciau paieskoje tikrai rasit).Ten padeda ir drabuziais,ir kraiteliu vaikiukui.Taciau pagal ju taisykl…
Sveiki,dekui bandysime kreiptis
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai