Georginna parašė:
Gimdziau cia vakar, atvykus visgi jau buvo ne iki skyriaus pasirinkimu, tai gavau II skyriu, gimdyma priime gydytoja Valentina Daukseviciene, akuseres vardo deja ne…
Man maistas irgi patiko😊
Georginna parašė:
Gimdziau cia vakar, atvykus visgi jau buvo ne iki skyriaus pasirinkimu, tai gavau II skyriu, gimdyma priime gydytoja Valentina Daukseviciene, akuseres vardo deja ne…
Man maistas irgi patiko😊
Jolika1 parašė:
Gavom kelias foto is krikstynu, taip smagu paziuret. ❤️
Labai gražios foto, sveikinu su švente 🥰.
Bet pagal TD temą bent fone turėtų būti AGN 😅
J.U.R.GAA parašė:
Labai gražios foto, sveikinu su švente 🥰.
Bet pagal TD temą bent fone turėtų būti AGN 😅
Vaje, susimaisiau ir ne ten pataikiau 🤦♀️🤦♀️ Kaip galima istrint?
Jolika1 parašė:
Vaje, susimaisiau ir ne ten pataikiau 🤦♀️🤦♀️ Kaip galima istrint?
Jeigu dar yra aktyvus mygtukas "redaguoti", tai tiesiog ištrinkite visą tekstą 😉
Sveiki, atsiprašau, jei kartosiuosi. Tačiau pati neradau tokios info. Gal kas iš gimdžiusių čia gali atsakyti, ar gimdyklose yra dideli gimnastikos kamuoliai? Ar leidžia sėdėti / judėti ant jų sarėmių metu? Su pirmu man jie labai pasiteisino, bet nežinau ar visose gimdyklose jie yra ir ar leidžia naudotis... Antakalnyje pirmą kart planuoju gimdyti
Fufy parašė:
Sveiki, atsiprašau, jei kartosiuosi. Tačiau pati neradau tokios info. Gal kas iš gimdžiusių čia gali atsakyti, ar gimdyklose yra dideli gimnastikos kamuoliai? Ar le…
Buvo ir leido naudotis.
misslinute parašė:
Jeigu dar yra aktyvus mygtukas "redaguoti", tai tiesiog ištrinkite visą tekstą 😉
Deja..
Jolika1 parašė:
Gavom kelias foto is krikstynu, taip smagu paziuret. ❤️
misslinute parašė:
Deja, nerandu jau.. atsiprasau labai.. gal pts TD istrins..
Fufy parašė:
Sveiki, atsiprašau, jei kartosiuosi. Tačiau pati neradau tokios info. Gal kas iš gimdžiusių čia gali atsakyti, ar gimdyklose yra dideli gimnastikos kamuoliai? Ar le…
Yra. Įkeliu gimdyklos nuotrauką, gimdžiau 2021 03 mėn. Visos daug maž bus panašios gimdyklos.
Adore parašė:
Yra. Įkeliu gimdyklos nuotrauką, gimdžiau 2021 03 mėn. Visos daug maž bus panašios gimdyklos.
ačiū, Jums labai! ❤