Usurpadora parašė:
Tai vadinasi vyras ne nuo pat pradziu su junis gulejo. "prisijunge" veliau, ileido reiskias ji. Man sitas ir aktualu😊
Na taip, mane paguldė penktadienį stebėjimui, o pirmadienį tik pradėjo gimdymą skatint
Usurpadora parašė:
Tai vadinasi vyras ne nuo pat pradziu su junis gulejo. "prisijunge" veliau, ileido reiskias ji. Man sitas ir aktualu😊
Na taip, mane paguldė penktadienį stebėjimui, o pirmadienį tik pradėjo gimdymą skatint
Paguldė penktadienį, šeštadienį gimė mažylis, vyrą įleido kai perkėlė į gimdyklą. Turėkite maišelius batams sudėti atvykus į ligoninę. Vyras gimdyme dalyvavo su tais pačiais rūbais kaip ir atvyko, po gimdymo gavome privačią palatą, po dviejų parų, pirmadienį gydytojaužklausė ar nenorėtume namo, tai sutikome nuo užvakar esame namuose, tiesa atsisakėme skiepų, svoris mažiukobuvo geras, tai matyt ir išleido dėl to. Maistas vidutinis, iš bėdos valgyti galima
biškį dietos nepakenks :))) patiko, kad pirmadienį ryte prieš išvykstant atėjo gydytoja kuri prieme gimdyma, palatoje apziurejo kaip gijama, taip pat uzsuko labai gera zindymo konsultante, matosi, jog ismano apie zindyma, ko pries 6 metus tokio tikrai nebuvo. Zindyma visi gydytojai labai pabrezia, palaiko, skatina, tas labai patiko kad nekisa iskart buteliuku, ciulptuku ir misinuku kaip buvo anksciau. Del skiepu atsisakymo taip pat nesulaukeme jokios negatyvios reakcijos is gydytoju.
strikalius parašė:
Sveiki. Dėl ko jums ta gimstamumo lentelė ?🤔🙂
Man ir labai keista, kad čia taip norima pamatyti tą lentelę 🤭
Dar kurios pagimdė - tai gal nori išsisaugoti atminčiai, kad matytų kiek tą dieną su jų mažyliu gimė iš viso vaikučių 😊
Bet žiūriu, kad dažniausiai tos lentelės klausia tos, kurios dar tik ruošiasi gimdyti.. Kai realiai ta lentelė tikrai neparodo kaip bus kai gimdys pačios. Nes tai laaabai nenuspėjama
saundstorm5 parašė:
Gal kas is pagimdziusiu galetu pasidalint foto, kokiu meginuku duoda naujagimiams? Aciu 😏
Kas menesi skiriasi sudetis
Price parašė:
Man ir labai keista, kad čia taip norima pamatyti tą lentelę 🤭
Manau, daug jau tu, kurios greit gimdys, gali noret del uzimtumo matyt pvz, ar verta tiketis privacios palatos
Simple parašė:
Manau, daug jau tu, kurios greit gimdys, gali noret del uzimtumo matytpvz, ar verta tiketis privacios palatos
![]()
Mane irgi domina galimybe gaut privacia palata bet pagal lenteles visiskai neaisku ar ju yra laisvu 🤷♀️ Nes, visu pirma, nezinom kiek ju is viso yra, o antra - nera aisku, kiek lentelej paminetu mamu pasirinko bendras ar privacias...
Ruta.K.B. parašė:
Ir dar lovos baisiai kietos![]()
Gimdžiau paskutinįkart senokai, prieš 3 metus, gal jau kas ir pasikeitė, bet aš tą akmens kietumo čiužinį sėkmingai pasiminkštinau jį apversdama😀. Gal ten juos higienos sumetimais po kiekvienos gyventojos blogąja puse uždeda ir apie tai neinformuoja...
Rasytė12 parašė:
Gimdziau prieš porą dienų. Tik geriausi atsiliepimai! Tokios priežiūros dar nesu gavusi, nors gimdymas ir truko ilgai.
Apie Šakį esu girdėjusi, mano nuogąstavimai pasitvirtino. Džiaugiuosi už jus!